ISPOVEST POZNATE MANEKENKE KOJA JE ZAVRŠILA U HAREMU BOGATOG TRGOVCA ORUŽJEM: Volela sam ga, ali kada je jedne noći došao u moju sobu sa poklonom, ceo svet mi se srušio (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

opisala svoja iskustva

ISPOVEST POZNATE MANEKENKE KOJA JE ZAVRŠILA U HAREMU BOGATOG TRGOVCA ORUŽJEM: Volela sam ga, ali kada je jedne noći došao u moju sobu sa poklonom, ceo svet mi se srušio (VIDEO)

Žena -

Džil Dod osamdesetih godina je bila uspešna manekenka, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca.

Posle ovog susreta, njen život više nije bio isti. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi.

"Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom 'Vilhelmina models". Počela sam da dobijam poslove u Francuskoj, u Parizu sam snimala editorijale za Vog. Bila sam mlada, naivna i opijena uspehom kad sam u Kanu upoznala malog, proćelavog, debeljuškastog, ali šarmantnog gospodina. Tek kasnije sam shvatila da je to Adnan Kašogi, koji je zaradio milijarde na preprodaji oružja", napisala je, između ostalog, u knjizi.

foto: Youtube/Printscreen

Sve je počelo kada ju je Adnan pozvao na ples.

"Odjednom je zgrabio stolicu, zavitlao je i bacio u vatru. Uradila sam isto što i on. Smejali smo se. Onda me je, bez ikakvog upozorenja, uzeo za ruku i na nadlaktici mi prstom umrljanom krvlju napisao 'volim te'", piše bivša manekenka.

Sutradan ju je Kašogi pozvao na svoju 280 metara dugu jahtu na kojoj se snimao jedan od filmova o agentu Džejmsu Bondu.

foto: Youtube/Printscreen

"Kad sam s prijateljicom stigla na jahtu, Adnan nas je odveo do ogromnog ormara koji je bio prepun dizajnirane odeće i mogle smo da biramo šta smo htele. Razgovarali smo do pet ujutro i ja sam se zaljubila u njega", napisala je Džil. Sa Adnanom su mediji povezivali mnoge svetske zvezde. U njegovom društvu su uživale Džoan Kolins, Džeki Kenedi, Lajza Mineli, Fara Foset, a Sinatra mu je bio najbolji prijatelj.

Džil je od Adnana dobijala skupe poklone, a onda ju je 1980. godine pozvao u svoju vilu u Marbelji. Očekivala je da će tamo biti nasamo sa njim, ali dočekale su je druge žene. Glavna je bila izvesna Sabina, a kuća je bila puna prelepih mladih žena. Za neke od njih Džil nije bila sigurna ni da su punoletne.

Džil danas
Džil danasfoto: Youtube/Printscreen

"Uveče sam otišla da se okupam, Adnan me je gledao i objasnio mi kako stoje stvari. Rekao je: 'Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Prema saudijskom zakonu, smem da imam tri zakonite supruge i 11 ljubavnica. Želim da budeš jedna od njih. Poljubiću te tek kad prihvatiš moju ponudu.' Naravno, pristala sam. Volela sam ga", rekla je.

Pošto je bila deo harema, morala je da čeka red kako bi vodila ljubav sa čovekom svog života.

"Jedne noći je došao u moju sobu, nosio je poklon. Sve mi se srušilo u trenutku kada sam videla da je shvatio da je došao u pogrešnu sobu. Samo se okrenuo i otišao", prisetila se.

Tada je polako počela da shvata sve.

"Zbog svih skupih stvari koje mi je davao, osećala sam se kao da mu nešto dugujem", napisala je Dodova koja je avanturu prekinula 1982. Kaže da joj nije žao što je bila s njim, ali ipak, postoje dani kada ju je sramota.

"Nije lako slušati da te drugi osuđuju i zovu prostitutkom, a to nikada nisam bila", zaključila je bivša šeikova ljubavnica. Ona je danas u srećnom braku i ima troje dece.

Inače, Adnan Kašogi je 2017. umro u Londonu u 82. godini. Milijarder, koji je godinama bio posrednik u isplativim ugovorima o trgovini oružjem i čija je karijera bila obeležena skandalima, bolovao je od Parkinsonove bolesti.

Studirao je na prestižnim univerzitetima u Americi, ali je napustio studije kako bi se obogatio. Dobro upoznat sa svetom finansija, Kašogi je dobio nadimak "saudijski Getsbi" i organizovao je velike zabave za svetski džet-set na svojoj jahti, u vilama i apartmanima širom sveta.

Džamal Kašogi
Džamal Kašogifoto: AP

Kašogi je tokom sedamdesetih prema procenama trošio oko 250.000 dolara dnevno, i obasipao skupocenim nakitom svoje supruge.

Zanimljivo je da je on ujak nekadašnjeg ljubavnika Lejdi Dajane - Dodija al Fajeda.

Takođe, još jedan poznati član porodice Kašogi bio je i ubijeni saudijski novinar Džamal Kašogi.

Kurir.rs/Express.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track