ALISA JE IMALA 140 KG, A OVAJ MUŠKARAC  SE ZBOG NJE UGOJIO 32 KG: 4 meseca su zajedno jeli hamburgere i pomfrit, a kad su smršali NIKO IH NIJE PREPOZNAO (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ON JE TRENER GODINE!

ALISA JE IMALA 140 KG, A OVAJ MUŠKARAC SE ZBOG NJE UGOJIO 32 KG: 4 meseca su zajedno jeli hamburgere i pomfrit, a kad su smršali NIKO IH NIJE PREPOZNAO (VIDEO)

Žena -

Kada odlučite da smršate, početak nije jednostavan, a to znaju svi oni koji su barem jednom u životu krenzli na dijetu. Izbacivanje nezdrave hrane, vežbanje i motivacija stvari su koje tada ulaze u svakodnevicu.

Neke ljude pri toj bici bodre treneri, a jedan od njih odlučio je otići korak dalje. Kada su u TV šou 'Fit to Fat to Fit' trenera Adonisa Hila pitali da li bi se udebljao i zajedno prolazio bitku s kilogramima s klijentom, on nije mnogo razmišljao.

Odlučio je da na takav način pomogne i motiviše Alisom. Za četiri meseca trebalo je da se udeblja 32 kilograma da bi bio na istoj kilaži kao što je ona. Alisa se borila s prekomernom težinom celi život, a na početku njihovog projekta imala je 140 kg.

Adonis je jeo hamburgere i pomfrit, pio sokove te je prestao vežbati. Njegova predanost tome da se udeblja uzrokovala je zdravstvene probleme kao što je hipertenzija i imao je problem sa šećerom.

Zbog zdravstvenih problema Adonis je morao da uspori s nezdravim navikama. Kada je stigao do cilja i udebljao se 32 kg i počeli su zajedno da gubi kilograme.

Trčali su, podizali utege, sledili strogu dijetu i bili jedno drugome podrška. Nakon nekoliko meseci postigli su odlične rezultate. Alisa je izgubila oko 25 kg, a Adonis je imao 102 kilograma, kao i pre.

"Presrećan sam. Nadam se da će naša borba pomoći i drugima koji se bore s gojaznošću. Alisa još mora da smrša, ona nastavlja bitku", rekao je Adonis koji, čim je smršao prestali su zdravstveni problemi.

"Da smo nastavili tim nezdravim putem, na kraju bismo oboje završili na groblju", poručio je Adonis.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track