Najnovije vesti

3 SUPER TRIKA ZA ŠARANJE USKRŠNJIH JAJA: Brzo, lako i jeftino do savršeno ofarbanih jaja za Uskrs
Foto: Shutterstock

Mnoge domaćice ne znaju za ovo

3 SUPER TRIKA ZA ŠARANJE USKRŠNJIH JAJA: Brzo, lako i jeftino do savršeno ofarbanih jaja za Uskrs

Žena

Svake godine za Uskrs maštamo o drugačijim dekoracijama i jedinstvenim šarama na uskršnjim jajima, piše Lovesensa.

 

Na Internetu postoje mnogobrojne ideje, a mi vam otkrivamo 3 nova načina za ukrašavanje uskršnjih jaja. Skuvajte i obojite jaje u željenoj boji. Na pucketavu foliju namažite gustu farbu za jaja, ali u drugoj boji. Za ovaj trik možete koristiti i prirodne boje za jaja koje se prave od kurkume ili cvekle. Jaje obmotajte ofarbanom folijom, nežno pritisnite foliju rukama kako bi se šare lepo ocrtale. Nemojte trljati jaje folijom, već foliju samo prislonite uz jaje. Posle par minuta odmotajte jaje i ostavite da se osuši.

 

Drugi trik - na aluminijumsku foliju četkicom nanesite, jednu ispod druge, pet različitih boja. Ofarbanu foliju zgužvajte, pa je odvijte. Obmotajte tvrdo kuvano jaje ofarbanom folijom i ostavite da odstoji u njoj par minuta. Odmotajte jaje i dobićete zanimljive šare u različitim nijansama.

 

Treći trik - na kuvano jaje pištoljem za lepak nanesite slojeve lepka tako da pravite jedinstvenu šaru. Na ovaj način možete šarati jaja, crtati po njima ili pisati slova. Jaje na koje ste naneli lepak ubacite u boju za farbanje jaja i ostavite da odstoji od 15 do 30 minuta, u zavisnosti od toga kakvu nijansu želite. Kada je jaje obojeno, skinite naslage lepka i dobićete zanimljiva šarena uskršnja jaja.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

POČELA JE STRASNA NEDELJA - OVE OBIČAJE MORATE DA POŠTUJETE DO USKRSA

 

STAVILA JE ULJE U BOJU ZA JAJA I DOGODILO SE NEŠTO ČUDESNO - POGLEDAJTE NEVEROVATAN TRIK


RECEPT ZA NAJLEPŠU USKRŠNJU POGAČU - OVO MORATE IMATI NA TRPEZI

 

 

(Kurir.rs / Foto:Shutterstock)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...