NEMATE IDEJU KAKO DA ORGANIZUJETE SVOJU ODEĆU? Ovo je najlakši način da potpuno sredite svoj ORMAR i rešite se bespotrebnih stvari! (VIDEO)
Foto: Profimedia

TRIK KOJI ĆE ŽENE OBOŽAVATI

NEMATE IDEJU KAKO DA ORGANIZUJETE SVOJU ODEĆU? Ovo je najlakši način da potpuno sredite svoj ORMAR i rešite se bespotrebnih stvari! (VIDEO)

Žena -

Žene obično nemaju ideju kako da rasporede svu svoju odeću na ormar, a postoji odličan način.

Prvi zadatak je da se rešite apsolutno sve odeće koju više ne želite da nosite, bilo da je stara, bilo da vam je manja za jedan broj ili da je demode, zaista nema razloga da čuvate stvari koje verovatno više nikada nećete obući. Nenosive stvari bacite, a one koje još uvek mogu poslužiti svrsi poklonite nekome, prijateljicama, poznanicama ili nekome kome je odeća potrebna. Rešite se svih onih stvari koje ste dobili na poklon, a koje čuvate zbog uspomena, iako znate da ih nikada nećete koristiti.

foto: Profimedia

Kada ste se rešili svih tih nepotrebnih stvari očistite garderober. Za ovaj poduhvat biće vam potrebne i nove vešalice na koje možete kačiti pantalone i košulje, ali i prenosive platnene police koje će vašem garderoberu dati savršenu preglednost ali i organizovanost. Zatim polako počnite da sortirate odeću i stvari u ormaru tako da imate potpuni pregled gde se koja stvar nalazi. Na vešalice zakačite košulje i majice, ali i pantalone, a na police odložite svoje cipele. Uostalom pogledajte kako je to učinila Ketrin koja se bavi organizacijom životnog prostora na lak i jeftin način.

Kurir.rs/Klix.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track