NIKAD NISU BILI SREĆNIJI

DIREKTOR I NJEGOVA DEVOJKA UPOZNALI SU LJUBAV SVOG ŽIVOTA?! Veridba je obavljena, sad planiraju svadbu: A evo šta se stvarno dešava iza ZATVORENIH VRATA! (VIDEO)

Žena -

Džimi Silva je marketinški direktor. Ima 34 godine i sa tri godine mlađom Čačom Sahagun u vezi je od 2009. godine. Međutim, par je tri godine kasnije upoznao Samer Peleter (25) i dinamika njihove veze drastično se promenila. Naime, oboje su se zaljubili u Samer, a onda i započeli ljubavno uživanje utroje.

Međutim, to nije sve - trio je bio otvoren i za dalju poligamiju, odnosno viđanje samo sa drugim ženama.

Međutim, kako su nedavno primirili i shvatili šta zaista žele, rešili su da pojure svoje snove. Čača i Samer, naime, poželele su decu i porodicu, te su jednim razgovorom rešili sve i napravili nove životne planove.

U decembru 2018. obežali su se jedni drugima na ljubav i vernost, a sada već uveliko rade na tome da stvore pravu porodicu. Džimi, koji je nedavno proslavio 10 godina veze sa Čačom, odlučio je da zaprosi obe! To je učinio blizu ponoći kako bi svi zajedno mogli da slave godišnjice.

Planovi za svadbu su u toku.

"Poslednjih par godina, devojke su često pričale o tome kako bi volele da zajedno imaju bebe i da bi želele da svi ostarimo zajedno", ispričao je Džimi, koji jedva čeka taj deo života.

Tolik osu vezani jedni za druge da je Džimi za veridbu kupio dva prstena sa dijamantima koji su u stvari napravljeni od jednog kamena.

"Kako je moja godišnjica sa Čačom 20. aprila, zaprosio sam ih obe oko ponoći da bi svi imali isti datum za godišnjicu", zaključio je on.

"Telo mi je bilo u šoku, toliko da sam pogledala u Čaču kako bih tražila potvrdu od nje pre nego što sam rekla 'da", prisećala se Samer.

Džimi i Čača, inače, imaju prilično tradicionalne porodice. Međutim, njihova sreća je pobedila i oni su prihvatili njihov izbor! Iza zatvorneih vrata, Džimijeve sestre su se najviše bunile, ali na kraju i one su popustile kada su shvatile da je jedino važna sreća njihovog brata.

"Naravno da niko nije mogao da shvati i da prihvati to kako živimo na prvu loptu. Najnejasnije im je bilo kako je moguće da među nama nema ljubomore. Međutim, kako je vreme odmicalo, a veza opstajala morali su da prošire vidike", objasnila je Čača.

Oni su sigurni da je njihova veza dinamična upravo iz tog razloga što ih je troje. Oni sada ne mogu ni da zamisle drugačiju sreću.

Kurir.rs/Dailystar/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track