UVEČE POPIJTE OVAJ NAPITAK I BRZO ĆETE SMRŠATI: Samo jedna čaša topi masne naslage i sprečava gojaznost
Foto: Shutterstock

Neverovatno otkriće, žene su oduševljene

UVEČE POPIJTE OVAJ NAPITAK I BRZO ĆETE SMRŠATI: Samo jedna čaša topi masne naslage i sprečava gojaznost

Žena -

Svakoj osobi prija različita dijeta, pa će se mnogi držati strogog plana ishrane, dok će drugi odlučiti da počnu sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem, piše Lovesensa.

U većini slučajeva slažu se u jednom, da tokom dijete ne treba piti visokokalorična alkoholna pića. Međutim, nauka ističe da pravimo veliku grešku ako tokom procesa mršavljenja izbegavamo vino. Naučnici sa Univerziteta u Vašingtonu i sa Harvarda ističu da ukoliko popijemo čašu vina uveče, sprečavamo telo da stvara masne ćelije. Vino sadrži resveratrol, hemikaliju koja sprečava masne ćelije da prikupljaju dodatne masnoće i tako smanjuje rizik od gojaznosti. Preporučuje se da noću pijete vino jer tako unosite kalorije zbog kojih ćete se osećati sito i nećete imati potrebu za rizičnim noćnim grickanjem.

Ako svako veče popijete čašu vina, značajno ćete smanjiti rizik od gojaznosti. Međutim, nikako nemojte preterivati u vinu, dovoljna je jedna čaša za zdravlje i vitko telo, a sve preko toga može dovesti do kontra efekta. Pored toga što smanuje telesnu težinu, crno vino povoljno utiče na zdravlje srca, reguliše znakove starenja, smanuje rizik od dijabetesa, poboljšava pamćenje i jača imunitet. Belo vino smanjuje stres, pomaže kod nesanice, jača kosti i pozitivno utiče na zdravlje pluća.

PROČITAJTE JOŠ:

DORUČAK ZA BRZO MRŠAVLJENJE - OVA KAŠA TOPI SALO SA STOMAKA I BUTINA

NAPRAVITE DOMAĆI LEK OD ČUVARKUĆE - ŽENE OBAVEZNO TREBA DA GA UZIMAJU (RECEPT)

RECEPT ZA INTEGRALNI HLEB SA SEMENKAMA - MOŽETE DA GA JEDETE I TOKOM DIJETE

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track