ŽIVIM SA MUŽEM I DETETOM I NE MOGU DA VERUJEM DA SAMO MI IMAMO TAJ PROBLEM: Mama progovorila o ČUDNOJ SITUACIJI iz porodičnog TOALETA, a samo SRPKINJA joj je dala REŠENJE
Foto: Profimedia

HaOS U WC

ŽIVIM SA MUŽEM I DETETOM I NE MOGU DA VERUJEM DA SAMO MI IMAMO TAJ PROBLEM: Mama progovorila o ČUDNOJ SITUACIJI iz porodičnog TOALETA, a samo SRPKINJA joj je dala REŠENJE

Žena -

Naizgled najnebitnija stvar u domaćinstvu, ali se oko nje vode najveći ratovi.

Šta je najvažnija stvar koju treba da poseduje svaka kuća? Sigurno vam na pamet pada mnogo stvari, osim one glavne - toalet papira. Oko njega se uvek vode ratovi u kućama širom sveta. Kako se pravilno postavlja na držač je jedno od tema večitih rasprava, ali takođe su uvek burne i rasprave oko toga ko je u kući najveći potrošač. Rasprava sa foruma baš na tu temu postala je viralna u trenutku, a sve je rasplamsala jedna mama.

"Naša porodica broji tri člana i trošimo devet rolni papira nedeljno. Da li je ovo normalno? Ja smatram da je previše i iskreno mislim da ga neko od nas jede. Zbog toga se stalno raspravljam sa njima, pa me zanima koliko vi trošite?", glasilo je njeno pitanje i garantovano nije očekivala toliki odziv.

"U mojoj kući su dva odrasla člana i pakovanje od devet rolni nam traje celog meseca. Da, neko od vas jede toalet papir".

"Mi brojimo dva odrasla člana i dva deteta, trošimo dve rolne nedeljno.

"To je mnogo, mi imamo dva odrasla člana i dva deteta i najviše trošimo tri rolne nedeljno".

foto: Profimedia

Trenutno je ovo goruća tema, a jedna majka iz Srbije odlučila je da podeli svoje iskustvo.

"Ja sam jednino žensko u kući. Majka sam tri dečaka, a muž mi dođe kao četvrto dete. Malo se šalim, ali je tako. I kod nas može da nestene hleba, ali ako nestane toalet papira, cela zgrada se ori! Vodimo pravi rat i skoro sam počela da, svaki put kad uđem u prodavinicu kupim jednu rolnu, i rešen problem. I da, kod nas neko jede toaler papir... Taman kad mislim da sam napravila zalihe, nestane... Nama jedna rolana nije dovoljna dnevno", ispričala je Maja za Kurir.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track