TRI ZLATNA PRAVILA ZA VITKU LINIJU I SJAJNU KOŽU: Adrijana Lima ima 37 godina, niko ne bi rekao, a sad je isplivala njena TAJNA!
Foto: Profimedia

POZNATA MANEKENKA IMA SVOJ NAČIN

TRI ZLATNA PRAVILA ZA VITKU LINIJU I SJAJNU KOŽU: Adrijana Lima ima 37 godina, niko ne bi rekao, a sad je isplivala njena TAJNA!

Žena -

Adrijana Lima (37) ima zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od deset godina. Ona je već na početku svoje karijere manekenke usvojila tri osnovna pravila za dobar izgled, a nedavno ih je podelila s fanovima.

Poznata manekenka kaže kako redovno vežba jer smatra da nema jednostavnog rešenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvaja bar 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu. "Nekad se bavim boksom, to je veoma zabavan sport koji pomaže u zatezanju celog tela. Ali savetujem svima da pronađu nešto što im se sviđa i da se pokrenu", kaže Adrijana.

foto: Profimedia

Osim toga, svesna je da je ishrana veoma važna za dobar izgled te kaže kako ona svoj dan započinje napitkom koji podstiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savetovala napitak od avokada s malo meda i vode. Taj napitak joj podiže energiju, a njen metabolizam radi kao sat. Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adrijana savetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvek imati vode, a u posudici uvek nositi sveže voće.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track