Najnovije vesti

TRI ZLATNA PRAVILA ZA VITKU LINIJU I SJAJNU KOŽU: Adrijana Lima ima 37 godina, niko ne bi rekao, a sad je isplivala njena TAJNA!
Foto: Profimedia

POZNATA MANEKENKA IMA SVOJ NAČIN

TRI ZLATNA PRAVILA ZA VITKU LINIJU I SJAJNU KOŽU: Adrijana Lima ima 37 godina, niko ne bi rekao, a sad je isplivala njena TAJNA!

Žena

Adrijana Lima (37) ima zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od deset godina. Ona je već na početku svoje karijere manekenke usvojila tri osnovna pravila za dobar izgled, a nedavno ih je podelila s fanovima.

 

Poznata manekenka kaže kako redovno vežba jer smatra da nema jednostavnog rešenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvaja bar 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu.

"Nekad se bavim boksom, to je veoma zabavan sport koji pomaže u zatezanju celog tela. Ali savetujem svima da pronađu nešto što im se sviđa i da se pokrenu", kaže Adrijana.

 

foto: Profimedia


Osim toga, svesna je da je ishrana veoma važna za dobar izgled te kaže kako ona svoj dan započinje napitkom koji podstiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savetovala napitak od avokada s malo meda i vode. Taj napitak joj podiže energiju, a njen metabolizam radi kao sat.

Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adrijana savetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvek imati vode, a u posudici uvek nositi sveže voće.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...