MUŠKARCI SE USAGLASILI: Mrzimo kad ženama KOSA izgleda ovako! Saznajte šta jači pol ne voli na vama!
Foto: Profimedia

frizure

MUŠKARCI SE USAGLASILI: Mrzimo kad ženama KOSA izgleda ovako! Saznajte šta jači pol ne voli na vama!

Žena -

Većina žena favorizuje jedan stil frizure kom je verna godinama, pa nas zanima da li vaša kosa izgleda kao neka od navedenih jer njih muškarci baš ne vole da vide.

U jednoj anketi muškarci su otkrili kakvu kosu kod žena nikako ne podnose.

foto: Profimedia

Nezavršene lokne

Pripadnije nežnijeg pola obožavaju "razbarušenu" frizuru", jer je veoma laka za održavanje. Kosa se malo protrese, stavi se eventualno malo suvog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izišle iz kreveta.

Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje – dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

Kratka, istanjena kosa

Ova frizura je na samom dnu lestvice. U pitanju je jako kratka kosa, koja je potom još i istanjena. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

foto: Profimedia

Polu-punđa punđa

Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Posebno mlađe žene vole ovu frizuru koja se može napraviti za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije.

"Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to treba da se radi", glasilo je objašnjenje ispitanika.

Stroga pletenica

Strogo i čvrsto povezana kosa u pletenicu stavlja crte lica u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom ocenili su kao vrlo rezervirane i suzdržane.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track