ONA JE FITNES TRENER I IZGLEDA BOLJE SA 50, NEGO SA 20: Mlađi muškarci misle da sam njihova VRŠNJAKINJA, niko mi NE VERUJE za godine kada me vidi!
Foto: Printskrin

sve se može kad se hoće

ONA JE FITNES TRENER I IZGLEDA BOLJE SA 50, NEGO SA 20: Mlađi muškarci misle da sam njihova VRŠNJAKINJA, niko mi NE VERUJE za godine kada me vidi!

Žena -

Laura Jekila iz Kalifornije je fitnes trener i počela je da vodi računa o svom telu nakon što je zatrudnela sa ćerkom Džejden, koja danas ima 16 godina.

"Kad sam bila u dvadesetim i ranim tridesetim godinama, prirodno sam bila mršava. Međutim nakon što sam se porodila u 35. godini, počela sam da vežbam i pazim šta jedem. Tek tada sam shvatila koliko dobro zapravo mogu da izgledam i navukla sam se. Sada putem društvenih mreža ohrabrujem i inspirišem druge žene da i one uzmu stvari u svoje ruke. Međutim, mnogo je više poruka muškaraca koji uglavnom i ne shvataju da imam 51 godinu i misle da sam njihova vršnjakinja. Često me zapanjeno pitaju da li zaista imam 50 godina i ne veruju da nisam njihova vršnjakinja", kaže Laura.

Jekila želi da inspiriše žene širom sveta da ne odustaju od svog izgleda, uprkos svemu što im se u životu desi i svim obavezama kojima su izložene.

"Svako može da izgleda ovako, samo počnite da negujete zdrave navike. Jedite pravu, a ne industrijsku hranu. Ne izgladnjujte se i fokusirajte se na vežbe sa opterećenjem, a ne na kardio", savetuje Laura.

Kurir.rs/Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track