OSTALA SAM BEZ BALZAMA, PA SAM POSLUŠALA SAVET I NA KOSU STAVILA OMEKŠIVAČ: Više nikad mi neće pasti na pamet tako nešto, a reči frizerke mi i sad BRUJE U GLAVI!
Foto: Profimedia

Ispovest

OSTALA SAM BEZ BALZAMA, PA SAM POSLUŠALA SAVET I NA KOSU STAVILA OMEKŠIVAČ: Više nikad mi neće pasti na pamet tako nešto, a reči frizerke mi i sad BRUJE U GLAVI!

Žena -

Zahvaljujući balzamu zamršenju kosu lako raščešljate, još lakše isfenirate, a i negujete.

Pravi problem nastane kada ostanete bez balzama i već je kasno jer ste pokvalisi kosu, a kutija/tuba prazna. Ovo je ispovest jedne Beograđanke koja je napravila ogromnu grešku:

"Balzam je spas za moju čupava, uvek zamršenu kosu. Sećam se kroz kakvu sam agoniju prolazila kada me je mama češljala kao dete, a sad pošto je farbam skoro je nemoguće da je raščešljam ako ne stavim balzam, kakav god da šampon koristim. A kakva je tek agonije nastala kada sam shvatila da nemam ni kapi u tubi. Nervozna sam se vrtila po kadi, grozničavo razmišljajući šta sad da uradim, a onda sam se setila bratovih reči kada sam ga zamolila jednom prilikom da se ne vraća kući ako mi ne kupi balzam: "Nije mi jasno što ti je to toliki problem i ako ne kupim imaš omekšivač za veš, isto ti je". Skočim, obradovah se, uzeh čep i raščešljah stvarno kosu bez problema. Ali da sam znala, čupala bih pramen po pramen, trpela bih, samo da ne doživeh blam.

foto: Profimedia

Istu noć sam izašla sa društvom, a drugarica je povela brata u provod, koji mi se baš sviđao, otkidala sam na njega. Trudila sam se da uvek budem uz njega, da ga nekako ovlaš dotaknem.

"Šta je ovo?! Ko da sam došao kod babe na ručku! Gde god se pomeri, miriše na omekšivač", nije mogao da izdrži, a ja samo što u zemlju nisam propala. Džaba mi onoliko prskanje skupim parfemom.

Sutradan odmah odoh kod frizerke da me pošteno sredi za novi izlazak i priznadoh joj šta sam uradila.

"Pa nije baš da će ti otpasiti pramen kose, ali, ženo, ko ti to reče da radiš. Pa to je puno teške hemije i svako bi tako radio da je zdravo za kosu! Kosa je nežna i nju treba negovati, ne uništavati", reče mi frizerka Aleksandra i prekrsti se. A njene reči mi i sad odzvanjaju u glavi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/PDV/Foto Profimedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja