NAJČISTIJI PROLEĆNI VAZDUH UZ VRHUNSKE KLIMA UREĐAJE!
Foto: Promo

NAJČISTIJI PROLEĆNI VAZDUH UZ VRHUNSKE KLIMA UREĐAJE!

Žena -

Etherea vrhunski inverter klima uređaji: odlikuju se najvišom energetskom klasom A+++, nanoeX tehnologijom pročišćavanja vazduha koja stvara dodatni komfor u prostoru, aerowings tehnologijom koja usmerava krilca klima uređaja u najbolji položaj koji bi se prilagodio Vašim potrebama. U jedinicama su integrisani WiFi adapteri pomoću kojih možete da upravljate radom uređaja sa bilo kog mesta. Potrebno je samo da budete povezani na Internet. Takođe ovi modeli odlikuju se Ultraquiet tehnologijom što znači da pri radu unutrašnje jedinice dolazi do stvaranja buke od samo 19 dB-a.

foto: Promo

Unutrašnje jedinice isporučuju se u dve boje mat sivoj i beloj kako bi se najbolje uklopile u ambient Vašeg doma, uz zadivljujuće tanak dizajn savršeno se kombinuje sa većinom modernih okruženja. Ovi vrhunski klima uređaji koriste novi ekološki fluid R32 i kao takvi imaju veoma mali uticaj na okruženje.

foto: Shutterstock

Cenovno prihvatljiviji model klima uređaja, vrhunskog kvaliteta i izrade, model DZ odlikuje se energetskom klasom A+, mogućnošću priključenja WiFi adaptera. Uređaj je predviđen za rad u režimu grejanja pri spoljašnjoj temperaturi od -15 ºc. Ovi modeli klima uređaja predstavljaju vodeće u svojoj klasi u odnosu cena/kvalitet. Obezbeđena je garancija na kompresor u trajanju od 5 godina.

foto: Shutterstock
foto: Promo

Ove vrhunske klima uređaje možete kupiti kod ovlašćenog distributera Interfrigo d.o.o. uz plaćanje platnim karticama na 6 mesečnih rata bez kamate, u renomiranim prodavnicama bele tehnike ili kod nekog od članova Unije servisera klimatizacije .

foto: Promo
foto: Promo

Panasonic – vodeći u oblasti grejanja i hlađenja. Sa više od 50 godina iskustva i prodajom u više od 120 zemaša širom sveta, Panasonic je jedna od vodećih kompanija u sektoru grejanja i hlađenja. Sa razgranatom mrežom proizvodnih pogona i instituta za istraživanje i razvoj Panasonic isporučuje inovativne proizvode koji sadrže najnovije vrhunske tehnologije i postavljaju standarde za sisteme klimatizacije širom sveta. Panasonic se globalno širi i na međunarodno tržište i plasira proizvode koji nadilaze granice.

foto: Promo

Interfrigo d.o.o. je distributer Panasonic heating and cooling proizvoda za tržište Srbije. Osnovan je 1992. godine i pouzdan je partnera u oblasti klimatizacije i grejanja. Nudimo kompletnu uslugu projektovanja i inženjeringa, montaže i puštanja u rad uređaja i servisa za klima uređaje. Osima uređaja za domaćinstva u našoj ponudi su i Panasonic toplotne pumpe vazduh-voda Aquarea, VRF sistemi i komercijalni klima uređaji. Sve detaljne informacije možete dobiti na sajtu www.panasonic-klime.rs ili na putem telefona 0113114773

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track