PRE 3 GODINE BILA JE NAJLEPŠA ŽENA MEKSIKA, A KRILA JE OGROMNU TAJNU! U 27. sve je javno priznala: Rigorozna dijeta umalo je KOŠTALA ŽIVOTA!
Foto: Instagram screenshot

ISKRENA ISPOVEST

PRE 3 GODINE BILA JE NAJLEPŠA ŽENA MEKSIKA, A KRILA JE OGROMNU TAJNU! U 27. sve je javno priznala: Rigorozna dijeta umalo je KOŠTALA ŽIVOTA!

Žena -

Kristal Silva koja je 2016. godine izabrana za najlepšu ženu Meksika, po prvi put je progovorila o teškoćama s kojima se borila, kako bi skrenula pažnju devojkama koje more ista osećanja.

Naime, ova dvadesetsedmogodišnja devojka je jednoj meksičkoj televiziji ispričala kako je sugestivno činila da joj bude muka nakon svakog obroka, samo da bi manje jela i bila što mršavija. Posle doslovno svakog jela terala bi samu sebe da povrati sve što je do tada unela u svoj organizam. To je bila njena dijeta.

"Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna", počela je ona, pa objasnila da je još sa 12 počela da se bavi svojom linijom, jureći savršenstvo koje je samoj sebi postavila.

Međutim, umesto da samo gubi kilograme, kako je mislila da će ova dijeta "ići", ona je završila u bolnici zbog unutrašnjeg krvarenja.

"Nisam držala zdravu dijetu niti sam vežbala. Bila sam premlada da bih znala kako na zdrav način mogu da imam telo kakvo želim", bila je iskrena ona.

Trebalo joj je mnogo vremena da pobedi bulimiju, a godinama razvila je brojne zdrave navike koje su joj pomogle da ostane na pravom putu. Zahvaljujući njima ona je i danas zdrava. Još uvek se bavi modelnigom, vežba, zdravo se hrani i nada se da će njena iskrena ispovest pomoći onima koji imaju poremećaj u ishrani da se odmah jave lekaru i krenu put izlečenja.

Kurir.rs/TheSun/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track