OBEZBEDITE NADZOR PRE ODLASKA NA MORE: Pratite sa plaže šta vam se dešava u domu ili kancelariji preko telefona!
Foto: Promo

video nadzor

OBEZBEDITE NADZOR PRE ODLASKA NA MORE: Pratite sa plaže šta vam se dešava u domu ili kancelariji preko telefona!

Žena -

Provale su daleko češće u periodu godišnjih odmora kada ljudi masovno odlaze na letovanje po nekoliko dana. Zato smo uvek pre nego što odemo u strahu da li ćemo zateći sve u kući kada se vratimo. Ne morate da instalirate „klasičan“ video nadzor koji dosta košta i za koji su vam potrebni majstori. Možete i sami da postavite nešto mnogo jednostavnije - pogledajte OVDE.

Sada postoji Wi Fi kamera koja pored mnooogo niže cene ima brojne prednosti u odnosu na obične kamere za nadzor:

foto: Promo

Sada je na AKCIJI povodom predmorske sezone i možete da je poručite online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999 po ceni od SAMO 5.900 dinara!

foto: Promo

Osim za odlazak na more kada kilometrima daleko možete da pratite šta vam se dešava u kući, ona će vam poslužiti još dugo da proverite da li je sve u redu i kada ste van u svom gradu/zemlji. Odlično je imati je u KUĆI/STANU (naročito ako, npr. imate malo dete koje ostavljate sa novom bebisiterkom ili ako ste npr. na putu) u RESTORANIMA kako bi nadgelala rad osoblja i situaciju generalno, u VRTIĆIMA, IGRAONICAMA, ZLATARAMA...

Šta je potrebno da bi kamera funkcionisala?

Struja i WiFi! I to je to! Postavite kameru gde želite, uključite je u struju i instalirajte na telefonu aplikaciju CamHi. Unesite id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju. Ovo su apsolutno svi koraci, nisu vam potrebna nikakva specijalna znanja i veštine.

Iskoristite POPUST i osigurajte svoj dom ili poslovni prostor. Poručite wi fi kameru na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track