BISEKSUALKE OTKRILE ŠTA VIŠE VOLE KOD ŽENA, A ŠTA KOD MUŠKARACA: Sa ženama je mnogo lakše, EVO i zašto!
Foto: Profimedia

progovorile

BISEKSUALKE OTKRILE ŠTA VIŠE VOLE KOD ŽENA, A ŠTA KOD MUŠKARACA: Sa ženama je mnogo lakše, EVO i zašto!

Žena -

Biseksualne žene se otvaraju na Reditu o iskustvima upoznavanja muškaraca i žena. Ono što je počelo kao niz poprilično očiglednih zapažanja o fizičkim razlikama između njihovih tela - žene su "mekše" - uskoro se pretvorilo u poprilično zanimljivu raspravu o dvostrukim standardima.

"Ovo može biti lično iskustvo, a ne ono koje je primenjivo na sve biseksualne žene, ali osećam manje samopouzdanje zbog svog tela s muškarcima, nego s ženama u početku veze. Danas žene osećaju veliki pritisak da moraju izgledati na određeni način i da konstantno budu doterane. Zabavljala sam se s više muškaraca koji ne shvataju koliko su ta očekivanja nerealna i koliko je zaista nemoguće da ih žene stalno dostižu i imaju ispunjen život... S druge strane, žene imaju neposredno razumevanje za situaciju jer žive u društvu isto kao žene. To zajedničko iskustvo znači da mi je ugodnije biti nesavršena pred njima u ranijim fazama veze", napisala je jedna korisnica.

foto: Profimedia

Neke žene su priznale da imaju različite kriterijume kada je reč o onome što smatraju atraktivnim kod žena, a šta kod muškaraca.

"S druge strane, kao biseksualna žena definitivno primećujem da me kod žena privlači više nesavršenosti, nego kod muškaraca. Mislim da su muška tela seksi kada izgledaju kao idealizovana medijska verzija onoga kako seksi muškarci izgledaju, ali mi se sviđa mnogo više različitih tipova ženskih tela. Sigurna sam da je to samo zato što sam ja žena koja voli sebe sa svim svojim nesavršenostima... ali definitivno mislim da je to zanimljivo", rekla je druga korisnica.

Brojne korisnice kažu da im je lakše da budu intimne i uspostave vezu s drugim ženama, nego s muškarcima.

"Otkrila sam da mi je lakše da se identifikujem sa ženama i povezujem se kroz slična iskustva, nego s muškarcima. Takođe sam otkrila da više uživam u seksu sa ženama, nego s muškarcima jer u njima ima više osećanja", napisala je treća korisnica.

Što se tiče seksa, mnogi muškarci treba da poboljšaju svoju "igru" kada je reč o zadovoljavanju potreba svojih partnerki.

foto: profimedia

"Otkada sam se pomirila sa svojom seksualnošću, počelo mi je smetati što muškarci svoj orgazam doživljavaju kao kraj seksa", napisala je jedna korisnica.

Međutim, ispostavilo se da su muškarci mnogo očigledniji kad flertuju.

"Smatram da su žene obično mnogo osetljivije u početku tako da je mnogo teže razlikovati da li im se sviđate na prijateljski ili na zavodljiv način. Je li ovo sastanak ili ti se sviđam kao prijatelj? Koketiraš li sa mnom ili si samo pristojna? Sviđaju li ti se žene? Neverbalna komunikacija može biti teška", zaključila je korisnica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track