SLAVIMO 1. DAN LETA: Guma za vodu u obliku FLAMINGA na velikoj LETNJOJ AKCIJI!
Foto: Promo

odlazak na more

SLAVIMO 1. DAN LETA: Guma za vodu u obliku FLAMINGA na velikoj LETNJOJ AKCIJI!

Žena -

Još uvek niste otišli na more? Odlično, pošto vam je ostalo još nešto da pripremite – super trendi gumu za vodu! One su sada neverovatno popularne, a najomiljeniji je oblik flaminga zbog svog veselog ružičastog izgleda i zbog glave koja „izviruje“ van dela predviđenog za leškarenje! Pogledajte OVDE!

foto: Promo

Ovaj fenomenalni flamingo će učiniti leto vedrijim, veselijim, jer ćete na njemu moći da se izležavate u vodi, a da vas ništa ne žulja, ne nervira, da ne spadate sa njega kao sa običnog dušeka. Takođe, on će vam pomoći da dobijete savršen ten, jer ćete ležeći na vodi lakše i brže pocrneti. Ako želite jednog za sebe ili kako biste ga nekome poklonili, poručite ga odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, po ceni od 1.490rsd.

foto: Promo

Flamingo je jednako interesantan i deci i odraslima i pogodan je i za jedne i za druge. Guma od koje je napravljen je jaka i otporna na sunce, morsku vodu, hlor. Prečnik joj je 110 cm, a unutrašnji otvoreni krug je prečnika 47 cm.

Ako želite da i vi ili vaši klinci imate svog neodoljivog flaminga, poručite ga odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, po ceni od 1.490 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track