ITALIJANSKA OBUĆA ZA SVAKU PRILIKU NA SNIŽENJU: Kvalitet, udobnost i 100 odsto prirodna koža koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!
Foto: Promo

Ne propustite

ITALIJANSKA OBUĆA ZA SVAKU PRILIKU NA SNIŽENJU: Kvalitet, udobnost i 100 odsto prirodna koža koja nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Žena -

Italijani su poznati kao poznavaoci mode, ali i tvorci mnogih modnih trendova. Kvalitetna kožna obuća istovremeno je nešto za čim svi tragaju. Spoj sto odsto prirodne kože i stilizovani model, obogatiće svaku vašu odevnu kombinaciju. Ukoliko još uvek niste pronašli svoj idealan model za ovu sezonu, u nastavku pogledajte nekoliko predloga.

Gierrepi 020 Monk zanimljiv je model od sto odsto prirodne kože. Jedan je od modela koji će definitivno da obeleži proleće/leto 2019. godine. Ukrašen je sa dva kajišića, a na gornjem središnjem delu je šupljikav. Dostupne su u smeđoj, teget i crnoj boji, a možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 6.990 rsd.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj nešto klasičnijeg modela, onda je Paolo Galli 4080 pravi odabir za vas. Lagane, od sto odsto prirodne kože i na pertlanje. Bez obzira na to što su potpuno zatvorene nećete imati problem da ih nosite leti. Dostupne su u dve boje – teget i smeđoj. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 7.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Madrid SB 30 12 – 208 model je koji odiše sportskom elegancijom. Ovaj model izrađen je od “lakovane kože“, što ih čini posebnim. Takođe, jedan je od modela koji je osvojio mnoge obožavaoce cipela. Dostupne su u crnoj i bordo boji. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 5.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom.

foto: Promo
foto: Promo

Mokasine nikada ne izlaze iz mode. Muškarci ih oduvek rado nose. White Parrot 403 klasičan je model obogaćen ukrasnom pertlom, pa odiše sportskom elegancijom. Dostupne su u bordo i plavoj boji. Poručite ih OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom, po ceni od 5.490 rsd.

foto: Promo
foto: Promo

Nešto elegantniji model mokasine je Landucci 802 Ocher. Idealne su za leto. Svakoj odevnoj kombinaciji daće posebnu notu. Moderan su model, a njihova boja obeležiće ovu sezonu. Dodatnu eleganciju daje im ukrasna traka, koja se na vrhu cipele završava u mašni. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom po ceni od 5.490 rsd.

foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

foto: Promo

*Još sjajne italijanske obuće od sto odsto prirodne kože, bilo da tražite patike, cipele, elegantnu obuću pronaći ćete pritiskom OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track