DOMAĆE ITALIJANSKO PREDJELO: Brusketi se spremaju BRZO i LAKO, a sve sastojke imate u kuhinji! Možete iskoristiti i BAJAT HLEB! (RECEPT)
Foto: Profimedia

UKUSNI MALI ZALOGAJI

DOMAĆE ITALIJANSKO PREDJELO: Brusketi se spremaju BRZO i LAKO, a sve sastojke imate u kuhinji! Možete iskoristiti i BAJAT HLEB! (RECEPT)

Žena -

Brusketi su jedno od omiljenih italijanskih predjela. Idealni su za užinu ili laganiji obrok. Spremaju se brzo i odličan su izbor za žurke i druženje sa prijateljima. Imate vremena da ih spremite i kada dođu nenajavljeni gosti. Evo kako da ih napravite.

foto: Profimedia

Sastojci:

kriške hleba ili tosta po izboru

maslinovo ulje

bosiljak

paradajz

Po izboru: beli luk, so

Priprema:

Kriške hleba premažite maslinovim uljem i poredajte na pak papir. Pecite 6 minuta na 180 stepeni. Za to vreme iseckajte paradajz i pomešajte ga sa bosiljkom i po izboru belim lukom. Kada izvadite hleb iz rerne, rasporedite smesu na kriške. Vratite u rernu na još 6 minuta.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track