ORNELA VIŠTICA NE STAJE SA POSLOM I IGRA ULOGU ZA ULOGOM, A OVAKO ODRŽAVA FIGURU: Ujutru prvo popijem čaj i limunadu, pa ZALIJEM CVEĆE, bez toga ne počinjem dan!
Foto: Printscreen/Jutarnji list

aktivna i zdrava

ORNELA VIŠTICA NE STAJE SA POSLOM I IGRA ULOGU ZA ULOGOM, A OVAKO ODRŽAVA FIGURU: Ujutru prvo popijem čaj i limunadu, pa ZALIJEM CVEĆE, bez toga ne počinjem dan!

Žena -

Mostarka Ornela Vištica, jedna je od najtraženijih glumica svoje generacije na ovim prostorima, ali Orenla ne pleni samo talentom već i izgledom koji mnoge ostavlja bez daha. Dobre fizičke kondicije i lepote, ako u poslednjem isključimo genetiku, nema bez odricanja. Ornela se zdravo hrani i ističe dobar i kvalitetan san kao presudan za svoj izgled.

"Kada snimam, ustajem jako rano, dok za vreme slobodnih dana, dam sebi oduška pa ustanem u devet ujutro. Bitno mi je da mnogo spavam, ako ujutro osetim da mi nedostaje sna, nadoknadim ga u poslepodnevnim satima. Kad ustanem prvo popijem toplu limunadu s malo bagremovog meda, a potom crni čaj i zalijem cveće. Volim cveće, njegove boje i raznolikost, tako da mi to dođe kao neka vrsta jutarnje meditacije. Čaj i cveće su obavezni da bi mi dan mogao funkcionisati", kaže Ornela i otkriva kakve promene unosi u dnevni meni tokom letnjih meseci.

foto: Printscreen/Jutarnji list

"Za doručak najčešće jedem omlet sa šunkom, sirom i povrćem kojeg u tom trenutku imam u frižideru, dok za ručak, kako sam ljubitelj ribe, volim pojesti najjednostavnije pripremljenu ribu i salatu. Sve zavisi šta mi se u tom trenutku jede. Ponekad pojedem i neki komad mesa, takođe sa salatom, jer za ručak i večeru izbegavam hleb. Hleb retko jedem, jedino za doručak kada nemam vremena pa uz put kupim neko pecivo. Kada su velike vrućine obično ne večeram, izuzev kad izađem s društvom i onda volim popiti čašu dobrog vina uz večeru. Za užine obično jedem voće, bademe, limun i višnje, one su mi omiljene. Volim razne napitke koje pravim kada vidim da u frižideru imam šargarepu, limun, maline, pa tako napravim hladni smuti. Obično jedem sezonsko voće i povrće, jer nemam potrebu za nečim čemu nije vrijeme na tržištu"

Ornela mnogo snima, i tek s vremena na vreme se nađe za šporetom gde priprema neku svoju omiljenu poslasticu.

foto: Printscreen/Jutarnji list

"Volim kuvati, ali sam u kuhinji sezonski tip, kampanjac. Ne volim boraviti u kuhinji za vreme letnih dana. Obično okupim društvo, odemo negde i jedemo. U toku leta jedem manje obroke, ali češće. Moram priznati da volim začinjenu hranu. Omiljeni začin mi je kajenski biber, kurkuma, đumbir, beli luk i veoma malo solim hranu. Smatram da su kod kuvanja začini presudni, jer dobar miks začina uveliko menja jelo.

Za dobar izgled obično je potrebno mnogo vežbanja, no, to ne važi i za Ornelu.

"Dugo nisam trenirala, sigurno neka dva do tri meseca, jer sam bila dosta na putu i imala mnogo snimanja. Malo vežbica koje radim ujutro nisu dovoljne da se održi vitkost, tako da ću uskoro morati početi aktivno vežbati kako bih se pripremila za leto. Volim da šetam i vozim bicikl, pa svaki slobodan trenutak iskoristim da dva sata provedem u vožnji biciklom.

foto: Printscreen/Jutarnji list

Kurir.rs/Azra/Foto: Printscreen, Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track