Najnovije vesti

OVIH 5 ZNAKOVA OTKRIVA KAKVA JE VAŠA VEZA! Ako dečko PROGUTA PONOS zbog vas, možda je baš on GOSPODIN PRAVI!
Foto: Profimedia

OVE STVARI SU VAŽNE

OVIH 5 ZNAKOVA OTKRIVA KAKVA JE VAŠA VEZA! Ako dečko PROGUTA PONOS zbog vas, možda je baš on GOSPODIN PRAVI!

Žena

Neki znakovi vam mogu otkriti da li vam je veza stabilna i da li ide u pravom smeru. Oni vam mogu pomoći da rešite dilemu ako vam je teško da verujete partneru zbog nekih svojih loših iskustava iz prošlosti. Ovih 5 znakova će vas uveriti da vam je veza stabilna.    

foto: Profimedia

1. Govori istinu čak i kada može da boli

Ponekad je pravi izazov biti iskren. Želite da kažete istinu, ali ne želite da povredite nečija osećanja. Možda se ponekad čini da je bolje reći "malu" laž i izbeći neprijatne situacije. Međutim, dugoročno gledano laganje škodi vezi i bolje je biti iskren. Ako vam partner govori istinu čak i kad nije prijatna, to je dobar znak. Iskrenost je vrlina i pokazatelj da vaš partner zaista ima dobre namere.

2. Priznaje svoje greške

Činjenica je da svi grešimo, kako u vezama, tako i u svim drugim sferama života. Pravljenje grešaka u vezi čak može da bude i dobro ako iz toga izvučete neku pouku i životnu lekciju. Priznavanje greške zahteva da osoba pređe preko svoj ponosa. Ako vaš partner ume da prizna svoje greške to znači da mu ponos nije važniji od vas i da ima hrabrosti da prihvati odgovornost za svoja dela.

foto: Profimedia

3. Otvoren je prema vama

Partneri se osećaju sigurno i voljeno kada ima u vezi vlada poverenje i kada je komunikacija dobra. Ako partner skriva stvari od vas trebalo bi da obavite ozbiljan razgovor. Naravno, svako ima pravo na svoju privatnost, ali nije lepo skrivati informacije koje se tiču vas i vašeg odnosa. Nasuprot tome, ako je partner potpuno otvoren prema vama to je znak da u vezi ima i poverenja i komunikacije, a to su neke od ključnih stvari za stabilnu vezu.

4. Reči i dela su mu usaglašeni

Jako je važno da pored sebe imate osobu koja radi ono što govori, a ne da vam priča jedno a radi nešto sasvim drugo. Partner bi trebalo da vam daje samo obećanja koja može da ispuni. To je važno da biste znali da li pored sebe imate osobu na koju možete da se oslonite.

5. Priča sa vama kako je proveo dan

Niko ne mora sa partnerom da podeli baš svaki detalj. Generalno, ako partner voli da razgovara sa vama o tome kako je proveo dan, reč je o osobi kojoj možete da verujete. To pokazuje da ne skriva ništa od vas niti da zadržava važne informacije.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mondo, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...