Najnovije vesti

STAKLA BEZ FLEKA: Izbrišite sve prozore detaljno za SAMO 10 MIN – evo kako to iskusni rade!
Foto: Promo

čišćenje

STAKLA BEZ FLEKA: Izbrišite sve prozore detaljno za SAMO 10 MIN – evo kako to iskusni rade!

Žena

Kiše koje nas iznenađuju gotovo svako popodne u ovo letnje vreme čine naše prozore muljavim, brljavim, prljavim. Ili ih ostavite u takvom stanju i onda spuštate roletne kad vam neko dolazi da se ne biste brukali, ili neprestano briskate gubeći time i vreme i energiju.

Nekada se pod obavezno morala vući kofa prepuna vode, bar dve krpe i bar jedno sredstvo za čišćenje stakla prilikom brisanja prozora. Da ne govorimo o tome da ste morali svako malo da odlazite do kupatila da vodu iz kofe menjate, da perete krpe, a što je najgore ruke su vam nakon ovog nekada mukotrpnog posla bile sve samo ne negovane i lepe: smežuraju se, koža se osuši i popuca i potrebno joj je dosta vremena da je “vratite u normalu”.

Šta treba da radite kako biste izbegli da vam ovaj posao dugo traje i kako se ne biste mučili? Ne, rešenje nije platiti nekoga ko će to da uradi umesto vas osim ako vaš džep to dozvoljava. Rešenje se krije u ČISTAČU STAKLA SA PRSKALICOM!

foto: Promo

Njegova drška je zapravo rezervoar za vodu, tj. za tečnost kojom se čiste prozori. Ta tečnost izbacuje se pritiskom na vrh rezervoara, a nakon prskanja po staklu tečnost se skida gumom koja se na čistaču nalazi. Lepo “leže” u ruku, nema na staklu vode više nego što treba da bude, brže se čisti i ne umara se!

Sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po sniženoj ceni od samo 490 din!!! Šta čekate? Požurite, jer količine su ograničene!

foto: Promo
foto: Promo

Čistač stakla sa prskalicom nije predviđen samo za prozore. Njime mogu da se čiste gotovo sve staklene površine. Dobar je i za

  • Izloge
  • Automobile
  • Staklene polica
  • Staklene stolove itd.

Sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 poručite po sniženoj ceni od samo 490 din!!!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...