DEČKO IZ RUSIJE JE NAČISTO PRETERAO: Hteo da zaprosi devojku, a umesto prstena joj spremio UŽASNO IZNENAĐENJE od kog se LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

DA LI JE OVO LJUBAV

DEČKO IZ RUSIJE JE NAČISTO PRETERAO: Hteo da zaprosi devojku, a umesto prstena joj spremio UŽASNO IZNENAĐENJE od kog se LEDI KRV U ŽILAMA (VIDEO)

Žena -

Momci obično žele da oduševe devojku gestom kada pripremaju romantičnu veridbu. Međutim, ovaj momak iz Rusije je preterao, mnoge žene se ne bi ni najmanje obradovale onim što je on za svoju verenicu uradio.

foto: Printscreen Twitter

Snimak nastao u Rusiji pokazuje kako je organizovao napad s "otmičarima" koji su nosili maske na licu, te buduću mladu izvukli iz automobila i bacili je na haubu derući se na nju i preteći joj pištoljem.

Čini se da mu to nije mnogo zamerila jer je, kad joj je postalo jasno da je niko neće ubiti i kad je njen dragi kleknuo na jedno koleno i pokazao joj prsten, počela oduševljeno vikati i skakati.

Snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama uz komentar: "Ovo je ludo čak i za ruske standarde."

"Psihopata", "Najgora prosidba ikad", "Moja djevojka bi me nokautirala da sam ovo izveo", "Jeziv je, ima potrebu da je kontroliše i prodaje nasilje pod pretnjom oružjem kao romantiku. Svi znakovi budućeg zlostavljača", "Pa se ti usudi reći ne", bili su neki od komentara.

Drugi su ipak stali u odbranu budućeg mladoženje.

"Možda je olakšanje najbolji afrodizijak", "Neki ljudi možda vole adrenalin. Da, biće prestrašena u tom trenutku, ali danima će nakon toga "letjeti" od navale endorfina. Kod mene bi ovo prošlo, obožavala bih nalet adrenalina", pisali su oni.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track