ONA SAVETUJE ŽENE KAKO DA ULOVE BOGATOG MUŽA: Ana Bej zna GDE i KAD ćete upecati samca! Blogerka misli samo na LUKSUZ, a ovo je NJENA TAJNA! (FOTO)
Foto: screenshot

KO HOĆE TAJ I MOŽE

ONA SAVETUJE ŽENE KAKO DA ULOVE BOGATOG MUŽA: Ana Bej zna GDE i KAD ćete upecati samca! Blogerka misli samo na LUKSUZ, a ovo je NJENA TAJNA! (FOTO)

Žena -

Ana Bej, blogerka poznata pod nadimkom "Džet set bebi" na svom blogu pomaže ženama da se uklope u visoko društvo i pronađu milijardera. Ona je rođena Šveđanka i devojka bankara i često deli svoj glamurozni stil života sa pratiocima na Instagramu kojih je čak 50.000.

Ana na svojoj stranici "Škola uspeha" preporučuje devojkama i ženama da posećuju vrhunske supermarkete, prodavnice cigareta, izložbe jahti i da odlaze na operu. Ona tvrdi da će njene sledbenice na taj način tako povećati šanse da pronađu bogatog muškarca. Takođe, kaže da je leto idealno vreme za susret sa muškarcem iz snova jer tad svi češće izlaze i raspoloženiji su za ljubav.

Ana Bej tvrdi da je tajna u tome da samci obično više i duže rade jer nemaju suprugu ili porodicu kojoj treba da posvete vreme. Zbog toga im ona predlaže da posete četvrti u kojima su sedišta finansijskih institucija. "Na takvom mestu naci ćete poslovnog čoveka čak i u obližnjem restoranu ili baru, uz manje ženske konkurencije", kaže blogerka. Ona zna koje su destinacije koje samci najčešće posećuju.

"Preporučujem Evropu, posebno Mediteran, jer je to trenutno u trendu. Muškarci rado putuju tamo gde ih čeka malo zabave. Ako su mlađi od 50, često putuju u grupama ili sa oženjenim prijateljima, pa je izbor time veći", kaže Ana. Posebno ističe destinacije poput Mikonosa ili Ibice gde ima mnogo samaca, pa i "materijala" za brak.

foto: Profimedia

"Dobre društvene veze su jako važne. Tako sam upoznala svog partnera i mnoge moje prijateljice tako su pronašle muževe. Ako se krećete u bogatom društvu, nailazićete samo na bogate ljude i kad jednom uspostavite te veze savršeno mesto za susret s "pravim" je na venčanju prijatelja", tvrdi blogerka.

"To je sjajno mesto jer budi romantične emocije", objašnjava Ana Bej kojoj je uspelo da se uda za bogatog muškarca.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track