NOVA LJUBAV U 20-tim, 30-tIm, ili 40-tim? Žene se pitaju zašto se ranije nisu odlučile da upoznaju partnera na ovaj način
Foto: Promo

NOVA LJUBAV U 20-tim, 30-tIm, ili 40-tim? Žene se pitaju zašto se ranije nisu odlučile da upoznaju partnera na ovaj način

Žena -

Sve je više žena i muškaraca koji odlažu stupanje u ozbiljnu vezu ili brak – za relativno mali broj može da se kaže da zaista ne žele da se vezuju, većinom se radi o tome da nisu uspeli da pronađu adekvatnog partnera.

Upoznavanje preko specijalizovanih portala još uvek predstavlja neku vrstu tabua za ljude sa naših prostora, ali se u tom smislu situacija postepeno otvara.

Tradicionalno je uvek bilo veće interesovanja muškaraca za ovakav način upoznavanja, ali kao rezultat pojave na našem tržištu ozbiljnog i pristojnog sajta Simfonija.net, sve više se normalne, obrazovane, uspešne i stabilne žene odlučuju za ovakav način pronalaska partnera.

foto: Promo

Možete se registrovati OVDE, verovatno ćete se i iznenaditi koliko brzo i jednostavno možete pronaći ozbiljnu vezu i partnera dostojnog Vaše pažnje.

Zbog fokusa na pristojnost i potpunu zaštitu privatnosti, sajt je privukao populaciju koja nikad ranije nije koristila sajtove za upoznavanje, i većina korisnika se pita što se ranije nisu odlučili za ovaj korak.

( Promo tekst )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track