Najnovije vesti

ŽELITE DA SMRŠATE PRED LETOVANJE? Ovo je dijeta kojom možete to da postignete za SAMO 3 DANA, a jednu stvar ne smete da PRESKOČITE (JELOVNIK)
Foto: Profimedia

ZGODNI NA MORU

ŽELITE DA SMRŠATE PRED LETOVANJE? Ovo je dijeta kojom možete to da postignete za SAMO 3 DANA, a jednu stvar ne smete da PRESKOČITE (JELOVNIK)

Žena

Iako brza dijeta od tri dana nikako ne spada u takozvane zdrave dijete za mršavljenje, ona će pomoći svakom da "uskoči u svoju omiljenu garderobu" već nakon kratkog perioda i da se u njoj oseća bolje, a znamo koliko je u ovom letnjem periodu to svima važno.

 

Ovo je program dijete.

 

Trodnevna brza dijeta se po potrebi može ponoviti, ali tek nakon deset dana. Poželjna je lagana fizička aktivnost za vreme i nakon dijete i obavezno pijte makar osam čaša vode dnevno.

 

foto: Profimedia

JELOVNIK

 

1. dan

 

Doručak: nezaslađen čaj ili crna kafa bez šećera, 1 parče tost hleba sa kašikom putera od kikirikija, 1/2 grejpfruta ili sok od limuna;

Ručak: 1/2 šolje tunjevine, 1 kriška tosta, kafa bez šećera ili nezaslađen čaj;

Večera: 200 g posnog mesa ili piletine, 1 šolja barene boranije, 1 šolja šargarepe, 1 šolja sladoleda od vanile, 1 jabuka srednje veličine, kafa ili čaj bez šećera.

 

2. dan

 

Doručak: 1 kuvano jaje, 1 kriška tosta, 1 banana, nezaslađen čaj ili obična voda;

Ručak: mladi nemasni sir ili 1 šolja tunjevine, krekeri, integralni keksi ili tost hleb, voda ili čaj bez šećera;

Večera: 2 viršle, 1/2 šolje šargarepe, 1/2 šolje brokolija na pari, 1/2 šolje sladoleda od vanile, nezaslađen čaj ili voda.

 

3. dan

 

Doručak: 5 slanih krekera ili integralni keks, 50-100 g nemasnog sira, 1 jabuka, crna kafa bez šećera ili čaj;

Ručak: 1 parče tost hleba, 1 kuvano jaje, kafa ili čaj bez šećera;

Večera: 1 šolja tunjevine, 1 šolja šargarepe, 1 šolja karfiola, 1 šolja dinja ili jabuka, 1/2 šolje sladoleda od vanile.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...