Najnovije vesti

ROMANTIČNI BEG U BELEKU: Hotel mladalačkog duha i ekskluzivne usluge
Foto: Promo

ROMANTIČNI BEG U BELEKU: Hotel mladalačkog duha i ekskluzivne usluge

Žena

 

Danas ćemo posvetiti pažnju jednom od najprovokativnijih hotela, koji se nalazi u Turskoj, tačnije u Beleku. Turska je poznata po očaravajućim hotelima savršene usluge, ali postoji jedan koji je po svemu specifičan i koji nećete nikada zaboraviti ukoliko ga posetite, a to je hotel Adam Eve 5* . Namenjen osobama starijim od 16 godina, hotel stavlja akcenat na vrhunsku svakodnevnu zabavu i animaciju, podredivši sve mladima i dobrom provodu. Sa uslugom na bazi ultra all inclusive, idealan je za parove, posebno one koji žele da provedu svoj medeni mesec na nezaboravan način, uz specijalan „Anglemoon“ koncept, ali je odlična opcija i ako ste odlučili da letujete sa prijateljima. U mnogim luksuznim hotelima gosti imaju ličnog asistenta, a u hotelu Adam Eve 5* imaju ličnog anđela, koji brine o gostima i ispunjava im sve želje. Kako spoljnim, tako i unutrašnjim dizajnom, ovaj hotel se izdvaja u odnosu na druge svojim mladalačkim i modernim doživljajem, sa uslugom koja je u svako smislu vrhunska.

 

foto: Promo
foto: Promo

Što se tiče gastronomskih užitaka, ni tu kvalitet ne izostaje. Osim redovnih obroka u glavnom restoranu, brojnih snack barova i kafića, gostima je na raspolaganju čak sedam a la carte restorana, od kojih su posebno poznati restoran „Blind“, gde se večera u potpunom mraku i restoran „Eros“ u kom je romantična atmosfera i služe se jela koja su pravi afrodizijak. S obzirom da je ovaj restoran dizajniran za parove, u skladu sa tim možete večerati na crvenom krevetu. Baš kao ovi restorani, u hotelu je i sve drugo interesantno i koncipirano na drugačiji način. Umesto fasade, hotel je čitav prekriven zelenom, veštačkom travom, a hol je ukrašen sa čak 4.980.000 ogledala. Kada se na Belek spusti noć, prozori na hotelu obasjani su raznobojnom svetlošću, a tada počinju i noćni program i animacija sa poznatim imenima DJ muzičke scene. Ni preko dana ne manjka zabave za mlade i sve one koji se tako osećaju. Pet otvorenih bazena, ogroman wellnes & spa centar bogat sadržajima, i na kraju, ali nikako najmanje važno, 300m duga peščana plaža sa dokom. S druge strane, ako ni to nije dovoljno vašem avanturističkom duhu, hotel je na samo kilometar udaljenosti od centra Beleka , pa odmor možete iskoristiti i da se upoznate sa malim gradskim centrom, prošetate, obezbedite suvenire za drage prijatelje i dodatne uspomene sa letovanja.

 

foto: Promo
foto: Promo

Hotel Adam Eve 5* se nalazi u ponudi agencija „1 A Travel“, koja je specijalizovana za aranžmane u Turskoj , Egiptu i na Kipru . Dobro poznata agencija posluje u skladu sa novim trendovima, pa je tako od ove godine novina agencija 1 A Travel Green , koja je počela sa radom pod brendom „1 A Travel-a“. Namenjena je isključivo online rezervacijama, koristeći svu dokumentaciju u digitalnoj formi, sa minimalnom upotrebom papira i štampanja, čime „1 A Travel“, kao društveno odgovorno preduzeće, želi da da svoj doprinos očuvanju životne sredine. Ovom cilju se pridružio i veliki broj partnera agencije, koji su prihvatili sistem online rezervacije. Među njima su agencije Dream Land u Beogradu, Happy Travel u Bijeljini, Fantast Tourist i Green Travel & Adventure u Novom Sadu, Travel Room u Obrenovcu i mnogi drugi. Verujemo da je u rukama čoveka moć da napravi velike promene, uz samo nekoliko klikova!

 

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...