SKORO NIKO NE USPE DA POGODI KOLIKO JAZEMINA IMA GODINA: Izgleda kao MILION $, bavi se modelingom, a njena TAJNA je u jednoj jedinoj stvari!
Foto: Printscreen Instagram

pokušajte i vi

SKORO NIKO NE USPE DA POGODI KOLIKO JAZEMINA IMA GODINA: Izgleda kao MILION $, bavi se modelingom, a njena TAJNA je u jednoj jedinoj stvari!

Žena -

Jazemina Rosi ima 61 godinu i izgleda neverovatno dobro. Ona kaže da ima dve jednostavne cake zahvaljujući kojima izgleda toliko mlado, redovno vežba i hrani se zdravo.

"Apsolutno nikada ne jedem obrađenu ili smrznutu hranu. U obzir ne dolazi ni hrana spremljena u mikrotalasnoj pećnici. Jedem isključivo organsku hranu, a najčešće voće, povrće, orašaste plodove i kvalitetno meso, najčešće ribu", objašnjava Jazemina, baka dvoje unučića.

"Dva puta sam se udala, oba puta razvela, ali srećna sam i zadovoljna sobom, a kada si srećan iz tebe zrači seksepil. Eto, to je tajna moje mladolikosti", poručuje ova baka.

Prava manekenska karijera počela je tek kada se u 45. godini odselila u SAD.

Međutim, iako izgleda neverovatno dobro, i dalje od nje imaju određene zahteve, poput tog da ofarba kosu jer seda boja "nije seksi." Jazemina na to ne pristaje i mora se priznati da u tome uopšte ne greši.

"Uklonila bih samo kapilare na licu. Volela bih da mi je vrat malo lepši, ali sve u svemu, ne žalim se. Godine nosim dostojanstveno", zaključuje ova manekenka.

Kosu neguje uljem uljane repice, a jednom nedeljno trlja kožu sa maslinovim uljem i šećerom. A svakog dana pojede po jedan avokado, kao i organsko meso i ribu.

Odlična je keramičarka i ume da pravi izvanredne predmete, stoga je definitivno mlada i duhom, a ne samo telom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track