Najnovije vesti

KOLAČ SA BRESKVAMA KAO IZ POSLASTIČARNICE: Pravi se bez šećera i brašna, a ješćete ga BEZ GRIŽE SAVESTI!
Foto: Profimedia

PRAVI LETNJI DESERT

KOLAČ SA BRESKVAMA KAO IZ POSLASTIČARNICE: Pravi se bez šećera i brašna, a ješćete ga BEZ GRIŽE SAVESTI!

Žena

Sočni kolač sa breskvama oduševiće vas ukusom, a pravi se brzo i lako bez šećera i brašna.

 

foto: Profimedia

Sastojci:

 

2 jaja

 

1 banana

 

1 jabuka

 

3 breskve ili kajsije

 

5 kašika kokosovog ili suncokretovog ulja

 

250 g ovsenih pahuljica

 

100 ml jogurta

 

1/2 kesice praška za pecivo

 

1 puna šaka badema

 

1/2 kašičice cimeta

 


Priprema:

 

Ovsene pahuljice i bademe usitnite u blenderu. Jabuke izrendajte, breskve iseckajte, bananu izgnječite viljuškom. Belanca umutite u čvrst sneg, pa im dodajte žumanca i sve izmešajte. Ubacite voće, ulje i jogurt, pa dobro promešajte. Na kraju dodajte samlevene ovsene pahuljice i prašak za pecivo, bademe i cimet. Sve izmešajte, pa sipajte u pleh koji ste obložili papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/BlicŽena/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...