POMOZITE SVOJOJ KOSI: Kako da vam se kosa manje masti i lakše odmrsi?
Foto: Promo

POMOZITE SVOJOJ KOSI: Kako da vam se kosa manje masti i lakše odmrsi?

Žena -

Nije lako boriti se sa kosom koja se stalno masti i koja se toliko mrsi da niste u stanju da je očešljate normalno, već svaki put češljanje završite punih šaka dlaka. Sigurno ste isprobali sve moguće šampone i regenratore i ništa vam nije pomoglo čim ste otvorili tekst sa ovakvim naslovom. Međutim, rešenje ipak postoji.

Kosa se masti zbog prekomernog lučenja ulja iz žlezda koje se nalaze na koži glave. To je nešto što ne možemo preterano da kontrolišemo. Ali to nije jedini razlog. Drugi razlog je to što je stalno pipkamo i na taj način „utrljavamo“ u nju gomilu prljavštine. Reklo bi se da to možemo da kontrolišemo, ali ako je dlaka tanka i stalno se mrsi, normalno je da imamo potrebu da raščešljamo taj haos na glavi pa čak i rukama.

Rešenje definitivno nije svakodnevno pranje kose. To samo može izazvati kontraefekat i naterati vašu kosu da se „naljuti“ zbog stalnog tretiranja i mučenja. A rešenje se ne krije ni u tome da ostavite kosu da bude masna i budete neuredni. Postoji nešto što toliko dobro raščešljava kosu da vas neće čupati koliko god da je zamršena i zahvaljujući čemu nećete imati potrebu da je stalno pipkate i tako je prljate i mastite.

foto: Promo
foto: Promo

Postoji jednostavan trik koji će vam pomoći da je odmrsite nežno, a ipak brzo i efikasno – DETANTGLER četka za kosu! Kakva je to četka? Ima specifično raspoređene zupce i samim tim

✅ Olakšava češljanje

✅ Ne čupa kosu

✅ Ne oštećuje krajeve i brže vas „tera“ na šišanje nego što želite

✅ Čini da se kosa MANJE MASTI

Sada je možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po sjajnoj AKCIJSKOJ ceni od SAMO 650 din!

foto: Promo

Odgovara svim tipovima kose: ravnoj, kovrdžavoj, retkoj, gustoj, dugoj i kratkoj kosi. Oblik joj je takav da se lako drži u ruci, nije teška i može se lako poneti u torbi. Detangler četka vrlo pozitivno utiče i na cirkulaciju, pa samim tim i na kvalitet kose.

Sada je možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po sjajnoj AKCIJSKOJ ceni od SAMO 650 din!

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track