Najnovije vesti

ISPOVEST BEOGRADSKE PRELJUBNICE! U braku sam 12 godina, 10 sam varala muža! Spavala sam sa svima redom, a onda je JEDNA poruka promenila SVE!
Foto: Promo

Sad je verna

ISPOVEST BEOGRADSKE PRELJUBNICE! U braku sam 12 godina, 10 sam varala muža! Spavala sam sa svima redom, a onda je JEDNA poruka promenila SVE!

Žena

Jovana Đ. ima 36 godina i u "srećnom" je braku već 12 godina. Od kojih je muža varala punih 10!

"Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam", priča iskreno ova Beograđanka. - Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, posle nekoliko meseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to.

Jovana tvrdi da prvi put nije imala nameru da prevari muža, već da se prevara jednostavno "dogodila".

- Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osetila sam nešto što s mojim mužem mesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vredelo. Nekoliko nedelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.

Lepa Beograđanka priznaje da nije uvek bila načisto sa sopstvenom savešću, ali protiv sebe nije mogla.

foto: Profimedia

- Počela sam da menjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezni seks, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osećala lepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem, naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da menjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik? A onda se, pre godinu dana, situacija naprasno promenila. Jovani je otkriven problem sa štitnom žlezdom.

- Uplašila sam se kao nikad u životu. Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vreme bio uz mene. Tešio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izleteo i shvatila sam da je sve vreme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želeo da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emoije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti.

foto: Reuters

Kurir.rs/Informer/Foto Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...