REKAO JOJ JE DA IMA DETE POSLE NEKOLIKO MESECI VEZE: Kad je shvatio da ne želi da mu bude LJUBAVNICA, izgovorio je NAJGNUSNIJE reči od koje joj je bilo MUKA!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE

REKAO JOJ JE DA IMA DETE POSLE NEKOLIKO MESECI VEZE: Kad je shvatio da ne želi da mu bude LJUBAVNICA, izgovorio je NAJGNUSNIJE reči od koje joj je bilo MUKA!

Žena -

Devojke moraju da vode računa kome poklanjaju svoje vreme i poverenje. Često se dešava da, ako dobro ne provere svoga partenra, budu povređene, kao što je u slučaju Beograđanke koja je otvrila dušu na društvenim mrežama.

Naime, kako je napisala, upustila se u vezu sa muškarcem za kojeg se ispostvilo da ju je zaveo dok je njegova devojka bila trudna.

foto: Profimedia

"Upoznali smo se u jednom klubu, a zapazila sam ga kad sam shvatila da sve vreme flertuje sa mnom. Uživala sam u flertu jer mi je bio privlačan. Ponela me je odlična atmosfera u klubu u kom su svi đuskali, a on je nekoliko puta prošao kraj mene i svaki put bi me dodirivao oko struka. Prišao mi je kad sam već bila pripita, upoznali smo se i razmenili brojeve telefona. Nikad nisam verovala da mogu da nađem dečka za ozbiljnu vezu u nekom klubu, a izbegavala sam da dajem broj telefona udvaračima na tim mestima. Ali način na koji mi je on prišao me je oduševio i napravila sam izuzetak", napisala je na početku ispovesti.

foto: Profimedia

Na prvom sastanku sa njim osećala se divno. Imali su, kako dalje piše, mnogo zajedničkih tema, a kroz razgovor je procenila da je muškarac za ozbiljnu vezu i uskoro su počeli da se viđaju. Nakon nekoliko meseci, kad se već zaljubila i počela da veruje u tu vezu, on joj je priznao da je dobio ćerku. Rekao joj je da nije planirao dete sa tom devojkom, da mu se "omaklo", da ona nije žena njegovog života, ali da želi da dete odrasta uz oca. Shvatila je da ju je zaveo kad je ta devojka već bila trudna.

foto: Profimedia

"Nikad neću zaboraviti trenutak kad mi je to priznao. Bila sam van sebe danima nakon te večeri, nisam izlazila iz stana, osećala sam se bedno, iskorišćeno, počela sam da gubim samopouzdanje, da padam u mračna raspoloženja. Nisam mu odgovarala na pozive i poruke, jer sam mu rekla da ne želim više da ga vidim. Nije mi bilo jasno šta još želi od mene, medutim, on nije odustajao. Odlučila sam da se izvučem iz još jednog ljubavnog razočarenja, ali očigledno nisam izabrala pravi način. Počela sam da izlazim sa društvom skoro svake noći, a kad sam jedne noći preterala sa alkoholom sve emocije su isplivale na površinu i javila sam mu se".

foto: Profimedia

Ispostavilo se da je to bila fatalna greška, jer ga ona nije prebolela i počela je ponovo da se viđa s njim, bez obzira na to što je znala istinu. Ovog puta, piše, znala je da to može da bude samo "kombinacija", nije izlazila s njim na javna mesta i bila je ubeđena da je ovako bolje. On je bio svestan da je zaljubljena i često je manipulisao, izazivao joj osećaj krivice, pominjao majku njegove ćerke i počeo je nazivati "ženom". Saznala je da ga njegova žena posećuje samo s vremena na vreme i da neće da se uda za njega.

"Dobro se sećam kad mi je rekao: "Šta bi ti sad uradila da nas zatekne moja žena? Nisam verovala koliko je pun sebe da tako nešto može da kaže. Nije me poštovao ni kao ljubavnicu koja je ispunjavala sve njegove se*sualne potrebe. Nisam se dobro osećala, shvatila sam da ga uopšte ne poznajem i da ne želim da me više ponižava. Ostavila sam ga. Počeo je da igra istu igru, pozivao me je da dodem kod njega, ali sam odlučno odbila tad kad sam mu odgovorila na jednu od poruka. Kad je konačno shvatio da neće imati se*s, toliko se iznervirao da je rekao da sam "skot", a to je bila samo jedna od ružnih reči koje je izgovorio. I meni je pukao film. Vikala sam i zapretila sam mu da ću da nađem tu njegovu ženu i da ću joj sve ispričati".

foto: Profimedia

Očigledno se uplašio i od tad se nisu ni čuli ni videli. Beograđanka za kraj dodaje da je bila jako naivna, da nije smela da se upušta u tako nešto, ali veruje da su je zaljubljenost i trenutak slabosti naveli na tako nešto. Nije pokušala da stupi u kontakt sa njegovom ženom, nije htela da se sveti. Shvatila je da je to deo prošlosti i trudi se da što manje razmišlja o tome, iako nije uvek lako.

foto: Profimedia

"Ako želite ozbiljnu vezu dajte sebi vremena da bolje upoznate tog muškarca. Nemojte da žurite, on će se truditi ako mu je zaista stalo do vas. Postavljajte pitanja i pokušajte da saznate nešto o njegovoj prošlosti. Neće vam sigurno sve reći, ali neke stvari zaključite same. Ako odmah saznate da je oženjen ili ima vanbračnu decu zaboravite na tu priču. Vi ćete biti neko kome će se javljati kad žena nije tu, a za praznike i rođendane ćete biti same. Verujem da retko koji muškarac odluči da se razvede zbog ljubavnice", napisala je za kraj Beograđanka.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K. Š/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja