ZABAVA ZA SVE UZRASTE U ANTALIJI: IC Green Palace 5, hotel među nestvarno lepim zelenilom
Foto: Promo

ZABAVA ZA SVE UZRASTE U ANTALIJI: IC Green Palace 5, hotel među nestvarno lepim zelenilom

Žena -

Antalija, dvomilionska metropola, glavni je grad istoimene regije. Već godinama, ova turistička destinacija svojom mediteranskom klimom i fascinantnim plažama privlači nove i vraća stare posetioce. Puno je divnih hotela u ponudi, a letnja sezona je u jeku, te je potrebno što pre odabrati pravi hotel, onaj koji ćete uvek pamtiti. Rado ćemo vam dati preporuku za hotel u Antaliji, koji se izdvaja po neverovatnom zelenilu i beskrajnom izboru sadržaja - IC Green Palace Hotel 5* .

foto: Promo

Ovaj velelepni hotelski kompleks nalazi se na oko 25km od centra Antalije , sačuvan od gradske vreve, na svojoj peščanoj plaži. Baš kako što bi se i po njegovom imenu dalo naslutiti, posebna čar IC Green Palace 5* je raskošno zelenilo u koje je ušuškan. Mirisna borova šuma, ponosna, visoka, stabla palmi, pažljivo održavane i brižno uređene bašte sa egzotičnim vrstama...Dodajte na to prekrasno plavu boju mediteranskog mora, simpatične drvene mostiće i brojne bazene nalik lagunama. Raj je tu, pred vama.

foto: Promo

Hotel IC Green Palace 5* ima preko četiri stotine soba, različitih tipova - standardnih, porodičnih, pa i predsedničkih apartmana, kako bi izašao u susret potrebama najrazličitijih gostiju. Nema mesta za brigu ni kada je gastronomsko uživanje u pitanju, hotel pruža all Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, postoji čak još šest a la carte restorana sa najrazličitijim kuhinjama, od pikantne meksičke, preko tradicionalne turske, sve do restorana sa specijalitetima od ribe i morskih plodova. Nekoliko barova i kafića na raspolaganju su za osveženje sa nogu, ili relaksaciju uz kapućino. Rashlađenje od vrelih antalijskih dana može se naći i na nekom od šest bazena hotela, sa najrazličitijim sadržajima, poput bazena sa animacijama ili toboganima. Naravno i na najmlađe se posebno mislilo, tako da hotel ima dečiji bazen i klub za decu sa raznovrsnim animacijama i tematskim dnevnim i večernjim zabavama, pa će i njima boravak u hotelu ostati u prelepom sećanju.

foto: Promo

Da vaš odmor bude potpun, da se maksimalno napune baterije, to je nešto na šta se u hotelu IC Green Palace 5* posebno obraća pažnja. Kompleks poseduje autentični spa centar sa saunom, đakuzijem i turskim kupatilom, gde gosti mogu da se prepuste i maksimalno opuste, kako da bi nagradili svoje telo, tako i da odmore oči, razbistre glavu i saberu utiske. Ono što ovaj fitnes i spa centar posebno izdvaja su masaže, sa tradicionalnim istočnim stilovima, pa će se gosti posle tretmana osećati kao da su na dalekom Baliju, a ambijent hotela će taj osećaj posebno upotpuniti.

foto: Promo

Hotel IC Green Palace 5* se nalazi u ponudi agencije „1 A Travel“, koja je specijalizovana za aranžmane u Turskoj . Dobro poznata agencija posluje u skladu sa novim trendovima, pa je tako od ove godine novina agencija 1 A Travel Green , koja je počela sa radom pod brendom „1 A Travel-a“. Namenjena je isključivo online rezervacijama, koristeći svu dokumentaciju u digitalnoj formi, sa minimalnom upotrebom papira i štampanja, čime „1 A Travel“, kao društveno odgovorno preduzeće, želi da da svoj doprinos očuvanju životne sredine. Naša planeta nam je pružila svoje prelepe predele kao dom, a na nama je da joj uzvratimo, tako što ćemo što bolje povesti računa o životnoj sredini. Sa samo nekoliko klikova, činimo velike promene!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja