Najnovije vesti

BIJONSE OTKRILA KAKO JE USPELA DA SMRŠA ZA SAMO 22 DANA: Na Koačeli je izgledala kao MILION $ zahvaljujući ovom PLANU ISHRANE I VEŽBANJA (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIKAD ZGODNIJA

BIJONSE OTKRILA KAKO JE USPELA DA SMRŠA ZA SAMO 22 DANA: Na Koačeli je izgledala kao MILION $ zahvaljujući ovom PLANU ISHRANE I VEŽBANJA (VIDEO)

Žena

Bijonse je sve ostavila bez daha na nastupu na Koačeli samo par meseci nakon rođenja blizanaca, ali put do takvog izgleda nije bio lak.

Pevačica je na nastupu izgledala zadivljujuće, a u novom videu koji je objavila na svom kanalu prikazala je kako je izgledao njen put do vitke linije.

foto: Profimedia

"Dobro jutro. Sada je 5 sati ujutru i ovo je prvi dan priprema za Koačelu. Noćna mora svake žene... Ovo je moja težina. 80 kilograma. Dug put je pred nama", rekla je pevačica u videu.

foto: Profimedia

U videu možemo da vidimo Bijonse koja vežba i hrani se onako kako Marko Borges, autor "22 Days Nutrition" programa, kaže. On joj je odredio da se u potpunosti hrani biljnom hranom do Koačele.

Bijonse je pratila ovaj plan ishrane i treninga za 22 dana punih 44 dana pred Koačelu, a sada je u saradnji sa njim rešila da svoje fanove upozna sa planom ishrane i receptima za ovaj program.

foto: Profimedia

"Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije", rekao je Boges.

Ovaj program koji su pratili i Bijonse i njen muž Džej Zi je veganska ishrana koja je malo intenzivnija. Kako bi postigla rezultate Bijonse se odrekla hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...