BIJONSE OTKRILA KAKO JE USPELA DA SMRŠA ZA SAMO 22 DANA: Na Koačeli je izgledala kao MILION $ zahvaljujući ovom PLANU ISHRANE I VEŽBANJA (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIKAD ZGODNIJA

BIJONSE OTKRILA KAKO JE USPELA DA SMRŠA ZA SAMO 22 DANA: Na Koačeli je izgledala kao MILION $ zahvaljujući ovom PLANU ISHRANE I VEŽBANJA (VIDEO)

Žena -

Bijonse je sve ostavila bez daha na nastupu na Koačeli samo par meseci nakon rođenja blizanaca, ali put do takvog izgleda nije bio lak.

Pevačica je na nastupu izgledala zadivljujuće, a u novom videu koji je objavila na svom kanalu prikazala je kako je izgledao njen put do vitke linije.

foto: Profimedia

"Dobro jutro. Sada je 5 sati ujutru i ovo je prvi dan priprema za Koačelu. Noćna mora svake žene... Ovo je moja težina. 80 kilograma. Dug put je pred nama", rekla je pevačica u videu.

foto: Profimedia

U videu možemo da vidimo Bijonse koja vežba i hrani se onako kako Marko Borges, autor "22 Days Nutrition" programa, kaže. On joj je odredio da se u potpunosti hrani biljnom hranom do Koačele.

Bijonse je pratila ovaj plan ishrane i treninga za 22 dana punih 44 dana pred Koačelu, a sada je u saradnji sa njim rešila da svoje fanove upozna sa planom ishrane i receptima za ovaj program.

foto: Profimedia

"Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije", rekao je Boges.

Ovaj program koji su pratili i Bijonse i njen muž Džej Zi je veganska ishrana koja je malo intenzivnija. Kako bi postigla rezultate Bijonse se odrekla hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja