KONAČNO STE DOBILI PRISTANAK OD DEVOJKE KOJA VAM SE DOPADA: Ove ideje za ROMANTIČAN SASTANAK će vam pomoći da se provedete bolje nego ikad!
Foto: Profimedia

sve za lepšu polovinu

KONAČNO STE DOBILI PRISTANAK OD DEVOJKE KOJA VAM SE DOPADA: Ove ideje za ROMANTIČAN SASTANAK će vam pomoći da se provedete bolje nego ikad!

Žena -

Konačno imate zakazano vreme i mesto posle više dana, sedmica, pa čak i meseci komunikacije, ali nemate ideju gde biste simpatiju mogli da povedete i ostavite pozitivni prvi utisak. Srećom, možete doživeti sastanak za pamćenje bez obzira na raspoloživi budžet.

1. Nemojte mnogo da planirate

Ključ romantike je odbacivanje planiranja, ali ne u potpunosti. Najbolja ideja je da ništa ne govorite partneru. To što će da razmišljaju o tome i da pogađaju šta ste im pripremili, samo može da im zagolica maštu i da im pojača znatiželju. Ali, ne zaboravite da program ispunite aktivnostima koje vole.

2. Kampovanje

Ako vam treba veče van grada i svakodnevne gužve, onda je priroda pravo rešenje za vas. Sa simpatijom prošetajte šumom koja je savršena za zanimljive razgovore. U sumrak, nivo romantike pojačajte sa logorskom vatrom, izvrnite se na leđa i posmatrajte zvezde.

foto: Profimedia

3. Karaoke veče

Svi cene dobru muziku, pogotovo ako je peva voljena osoba. Idite na sastanak u karaoke bar. Ne treba vam dobar glas, samo mala publika da vas podrži dok srce ostavljate na bini.

4. Koncerti

Koncert omiljenog benda vaše simpatije zasigurno će učiniti da pleše celo veče. Ako ne vole gužvu, uvek postoje svirke u lokalnom pabu i kafiću.

5. Večera kod kuće

Ovo je napor koji se računa, pa se potrudite i skuvajte obrok u intimnoj kućnoj atmosferi. Možete da predložite da kuvate zajedno, pa tako napravite savršeno jelo jedno drugom. Možete dodati i sveće i buket cveća. Posle večere se možete priljubiti na kauču i gledati film.

6. Razgovori i dobri prijatelji

Ako vas zamara ideja formalnog sastanka, onda svoju simpatiju možete izvesti na žurku kod prijatelja, ili je organizovati samostalno. Možete je učiniti intimnom time što ćete pozvati nekolicinu dragih ljudi i pustiti tihu muziku u pozadini. I na ovaj način možete upoznati simpatiju, bez pritiska jedan na jedan.

7. Zasmejte ih

Kažu da je smeh najbolji lek. Stand up večeri i komični filmovi u bioskopu su uvek dobro rešenje.

8. Istražite grad

Svaki grad uveče izgleda prelepo. Šetnja i razgledanje lokaliteta, ili poseta nekom krovu i pogledu na grad može predstaviti idealan začin vašem sastanku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja