Najnovije vesti

SVAKA ŽENA RADI OVE BESMISLENE STVARI: Promenite samo 3 navike koje vam nabijaju KOMPLEKSE i bićete prezadovoljne!
Foto: Profimedia

ODLIČAN SAVET

SVAKA ŽENA RADI OVE BESMISLENE STVARI: Promenite samo 3 navike koje vam nabijaju KOMPLEKSE i bićete prezadovoljne!

Žena

Žene se neprestano bore sa nesigurnošću, a nekih navika treba da se reše za sva vremena.

O ovim stvarima ne treba više toliko da razmišljate, već da napravite nove odluke.

1. Vi i vaša kosa u neprestanom ste ratu

Mnoge prirodno kovrdžave žene bi volele da imaju ravnu kosu, kao što bi mnoge žene ravne kose volele valovitu ili kosu sa većim volumenom, no umesto da se svakodnevno protiv prirodne teksture borite nezdravim metodama, prihvatite svoju kosu takvu kakva je i izvucite ono najbolje iz nje. Šta vam vredi volumen ili ravna kosa, ako je uništena od svakodnevne upotrebe pegle za kosu, figara ili vrućih viklera.

foto: Profimedia

2. Borba protiv uraslih dlačica

Urasle dlačice su neprijatan problem, ali najgore što možete uraditi je da ih čupate. Čupanjem ćete samo oštetiti kožu, stvarajući malenu otvorenu ranu, podložnu raznim infekcijama. Na uraslu dlačicu stavite topli oblog, nežno primenite piling, koliko je to moguće i nanesite proizvod sa salicilnom kiselinom kako bi problem čim pre nestao.

foto: Profimedia

3. Čupate sede i neposlušne vlasi

Kada primetite sede vlasi, ili one jako ispucale i oštećene, nemojte ih nipošto čupati iz jednostavnog razloga što oštećujete folikule i kada jednom iščupate neku vlas iz bilo kog razloga, možete zaboraviti da će vam tu jednom opet narasti nova. Oštećenu kosu temeljno ošišajte i zatim preventivno delujte upotrebom odgovarajućih proizvoda poput negujućih ulja, a sede vlasi jednostavno ofarbajte.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...