SVE ŽENE ŽELE DA IMAJU LEPU I ZDRAVU KOŽU, A TO JE JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Ovo je tajna koju u Aziji već vekovima znaju, a vreme je da je i vi otkrijete
Foto: Promo

SVE ŽENE ŽELE DA IMAJU LEPU I ZDRAVU KOŽU, A TO JE JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Ovo je tajna koju u Aziji već vekovima znaju, a vreme je da je i vi otkrijete

Žena -

Zdrava, jedra i zategnuta koža je ideal kome žene širom planete teže. Dobro je znati šta je ono što nam je pristupačno, prirodno i sigurno u tom procesu očuvanja mladosti.

Ono što na Zapadu znamo tek nekoliko decenija unazad, žene u Aziji znaju već vekovima – kolagen je jedan od preduslova za dobar izgled i zdravlje kože, kose i noktiju. Sada kada je tehnologija dovoljno razvijena i podržana istraživanjima jasno je i zašto. Kolagen je izuzetno važan protein koji čini čak 1/3 ukupnih proteina u našem telu. Preko 90% kolagena koji je pronađen u telu sastoji se od tipova I, II i III a tip kolagena određuje njegovu strukturu, i konačno njegovu funkciju. Ovaj protein obezbeđuje našoj koži da bude zategnuta, jedra i ublažava bore. Takođe, izuzetno je važan za normalno funkcionisanje kostiju, zglobova i tetiva.

foto: Promo

Proizvodnja kolagena u telu se tokom godina smanjuje što prouzrokuje pojavu bora i dehidriranu kožu bez sjaja. Međutim, postoji način da proces starenja usporimo i to kroz pravilan izbor dijetetskog suplementa koji u sebi sadrži najkvalitetniji riblji kolagen Naticol®. Ovaj sastojak je sastavni deo NICE collagen napitka koji u kombinaciji sa bakrom, cinkom, vitaminima C i E pozitivno utiče na kvalitet kože, kose i noktiju.

foto: Promo

Uvedite novu večernju beauty rutinu – razmutite jednu kesicu NICE kolagen napitka u vodi ili jogurtu i uživajte u prijatnom ukusu nara i maline. Najkvalitetniji sastojci će se pobrinuti za sve ostalo!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track