KEJT MIDLTON LEPŠA U ŠORTSU NEGO ŠTO JE IKO MOGAO DA ZAMISLI: Posle 3 porođaja, princeza nema NI GRAM viška!
Foto: Profimedia

DOSAD NEVIĐENO!

KEJT MIDLTON LEPŠA U ŠORTSU NEGO ŠTO JE IKO MOGAO DA ZAMISLI: Posle 3 porođaja, princeza nema NI GRAM viška!

Žena -

Otkako je postala vojvotkinja 2011. godine, Kejt Midlton se nikad više nije pojavila u javnosti u šortsu, piše Lepa & Srećna

Otkako je postala vojvotkinja 2011. godine, Kejt Midlton se nikad više nije pojavila u javnosti u šortsu, piše Lepa & Srećna. Zato je njena pojava na regati Kraljev kup 8. avgusta 2019. godine, na kojoj tradicionalno učestvuje apsolutno šokantna! Poslednji put kad je viđena u šortsu, bilo je u septembru 2008. godine, kada su je paparaci ulovili na ponoćnoj Disko Roler zabavi u neverovatnoj kombinaciji žutih kratkih pantalonica i zelenog topa u šljokicama. Čitavih jedanaest godina kasnije, i posle rođenja troje dece, lepa Kejt i dalje izgleda prelepo - mnogi bi čak rekli - lepše nego u mladosti!

foto: Profimedia

Vitkih, mišićavih nogu koje su došle do punog izražaja u sportskoj odeći na regati, Kejt je plenila ne samo figurom, već i zavidnom kondicijom i očiglednim poletom koji regata u njoj budi. Malo je reći da je očarala sve prisutne! Žene celog sveta počele su da se interesuju za tačan opis vežbi koje Vilijamova supruga praktikuje a njena dijeta je ponovo u centru pažnje. PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA DORUČKUJE KEJT MIDLTON: 1 kašičica ovog praha pretvara voćni sok u proteinsku bombu

DIJETALNI NAPITAK KEJT MIDLTON: otkrivena tajna vitke linije vojvotkinje od Kembridža

DIJETALNO PIĆE: pravi se 5 minuta, pije 5 dana, gubi se 3 kg

(Kurir.rs / Lepa & Srećna / Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track