JUTARNJI RAT U KUĆI: Kako da se brzo spremite za posao kada vam ukućani zauzmu kupatilo?
Foto: Promo

JUTARNJI RAT U KUĆI: Kako da se brzo spremite za posao kada vam ukućani zauzmu kupatilo?

Žena -

Jutro je definitivno najstresnije doba dana. Svi ustanu u isto vreme i nagrnu u kupatilo. Vama pritisak skače, hvatate se za peglu, oblačite se, mlađe dete neće da ustane, straije dete neće da se obuče... Kupatilo je i dalje zauzeto. Muž se brije 45 minuta. Vi šizite jer je tamo jedino ogledalo.

Muž konačno izlazi napolje, imate još 5 minuta da se umijete, našminkate i popravite frizuru. To vam nije dovoljno, pritisak vam raste.

STOP! Imamo super rešenje, kako da se spremite za 10 minuta, ne treba vam ogledalo u kupatilu ni veliko svetlo u njemu. Mi imamo Swivel Brite uveličavajuće ogledalo, pomoću kog vidite svaki centimetar svog lica tako da se našminkate za manje od 3 minuta. Nije vam potrebna posebna prostorija, lepi se na svaku ravnu površinu, a vama su ruke slobodne. Ima i LED svetlo, pa možete da se sređujete i u kolima i po mraku.

Nabavite vaše uveličavajuće ogledalce već danas! Možete ga poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 890 rsd online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Ovo ogledalo uveličava 8X, a da bi LED svetiljke radile potrebne su vam baterije (koje ne dolaze u pakovanju).

Prečnik sa ramom: 13 cm

Prečnik bez rama: 11 cm

Nabavite vaše uveličavajuće ogledalce već danas! Možete ga poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja