Najnovije vesti

PAR OTIŠAO NA RONJENJE KOD PELJEŠCA I IZRONIO STARI KOVČEG! Kad su ga otvorili, Iva nije mogla da poveruje da će joj to promeniti ŽIVOT! ŠOK! (FOTO)
Foto: Profimedia

FILMSKI SCENARIO

PAR OTIŠAO NA RONJENJE KOD PELJEŠCA I IZRONIO STARI KOVČEG! Kad su ga otvorili, Iva nije mogla da poveruje da će joj to promeniti ŽIVOT! ŠOK! (FOTO)

Žena

Iva Sabljo sa dečkom je Alenom otišla na ronjenje kod Pelješca, nesvesna da će se dogoditi nešto što će pamtiti celog života.

Jednog običnog dana na letovanju u Žuljani na Pelješcu njih su dvoje krenuli na ronjenje. Ivi je to bilo prvo takvo iskustvo pa je mislila samo na disanje, nesvesna da se iza priče o ronjenju krije dobro isplanirana, mesecima dogovarana organizacija veridbe.

foto: Profimedia

Tokom ronjenja u moru su ugledali staru kovčeg.

“Alen ju je uzeti, ali sam mu ja mahala da pusti škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je reč da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala”, priseća se Iva.

Izronili su škrinju i donijeli je na brod, a Iva nije očekivala da će se u njoj nalaziti ono što su našli.

“Tamo su stajali prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima”, ispričala je.

Alen je potom kleknuo i rekao da s njom želi da provede život i pitao ju je hoće li se udati za njega. Naravno, rekla je da, pa su nazdravili šampanjcem sa dna mora.

A iza ove predivne ljubavne priče, stoji cela isplanirana organizacija. Kovčeg je napravio Alenov otac i to od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala staro, odnosno kao da je provela godine na dnu mora, četiri je meseca bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji.

"Nije što je moj, ali baš je lepo sve osmislio, kaže nam ponosna Iva na svog Alena. Zajedno su više od dve godine, on je iz Metkovića, a Iva, inače rodom iz Koprivničkog Ivanca, trenutno u Zagrebu završava specijalizaciju iz oralne hirurgije i uskoro počinje da radi u koprivničkom Domu zdravlja. Uskoro će i svadba.

Kurir.rs/epodravina.hr/Foto Profimedia/Ilustracija

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...