Najnovije vesti

ČISTI PROZORI ZA 15 MINUTA: Kako da za vikend očistite sva stakla a da dobijete dodatno slobodno vreme za uživanje na svojoj terasi?
Foto: Promo

ČISTI PROZORI ZA 15 MINUTA: Kako da za vikend očistite sva stakla a da dobijete dodatno slobodno vreme za uživanje na svojoj terasi?

Žena

Kada dođe vikend umesto uživanja češće biramo spremanje i obavljanje poslova koje smo ostavili za neki drugi dan, a to obično znači i detaljno čišćenje kuće, izbacivanje starih stvari i puštanje jedne nove pozitivne energije, koja nam je potrebna za početak nove školske godine i početak novih poslovnih projekata. Pranje prozora je jedna od tih obaveza kada pravimo generalno čišćenje. EVO saveta kako da olakšate i ubrzate ovaj proces!

Umesto da napravite haos po kući sa raznim krpama i kofama punim vode, jednostavno uzmite naš genijalni čistač stakla sa prskalicom i skratite sebi mučenje, a produžite uživanje u slobodnom vremenu.

Čistač stakla očistiće vaše prozore za samo 15 minuta, jer on u sebi već ima rezervoar sa vodom ili sredstvom za čišćenje, kao i kvalitetnu gumu za brisanje viška vode i to bez fleka.

A da li to ima da se kupi kod nas? Naravno! Samo danas možete poručiti ovaj fantastični čistač po neverovatnoj AKCIJSKOJ ceni od samo 490 din OVDE ili pozivom na 011/6 888 999!

foto: Promo

Ovim čistačem možete da brišete i stakla automobila. Stakla u autu biće vam uvek čista, pa ne morate često na pumpu. Odmah naručite dva jer samo danas ih možete naručiti po fenomenalno niskoj ceni od 490 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Ovaj čistač sa prskalicom je lagan za upotrebu, pa se nećete umoriti kao kad nosite kofu punu vode.

Dužina ručke 30cm; dužina gume za brisanje 25cm.

Materijal: plastika + guma.

Iskoristite vikend pametno, jer to je često vaše jedino slobodno vreme. Samo danas možete poručiti ovaj fantastični čistač po fenomenalnoj AKCIJSKOJ ceni od samo 490 din OVDE ili pozivom na 011/6 888 999!

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...