Najnovije vesti

OSVEŽITE POSLOVNI PROSTOR: Kako da povećate produktivnost na radnom mestu?
Foto: Promo

OSVEŽITE POSLOVNI PROSTOR: Kako da povećate produktivnost na radnom mestu?

Žena

Na poslu provodimo najviše vremena, zato je važno da stolica na kojoj sedimo 8 i više sati, bude udobna. Ona mora da radi za vas a ne protiv vas. Predstavljamo vam 3 modela eksluzivnih kancelarijskih stolica na specijalnom sniženju koje će vašu kancelariju učiniti mnogo modernijom i u kojoj vas neće boleti leđa posle napornog dana.

Model 1 : Udobna i stabilna stolica-DIVA

Čvrsta a udobna stolica DIVA drži vas u ispravnom položaju i ne da vam da krivite kičmu.

Dostupna je u sivoj boji. Već danas je možete naručiti po šokantno niskoj ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Napravljena je od veštačke kože u kojoj se nećete znojiti. Visina i nagib se podešavaju, tako da će vam sigurno odgovarati.

Baza je od metala, a točkići od kvalitetne plastike. Čvrsta je i stabilna, pa će vam trajati jako dugo.

Dimenzije: Visina 113,5 – 123 cm, Širina 68 cm, Dubina 76 cm

foto: Promo

Model 2: Kancelarijska stolica – HELENA

Ova lepo dizajnirana stolica dostupna je u crnoj i braon boji.

Udobna je i jako kvalitetna, čvrsta je a lagana. Sa njom je lako pomerati se po prostoriji po potrebi, jer ima jake plastične točkiće i metalnu konstrukciju.

Savršeno se uklapa u svaki prostor, zato ne razmišljajte dugo, jer ova akcija je dok traju zalihe, možete je naručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Visina i nagib se podešavaju, tako da je odličan izbor za svakoga, bez obzira na konstituciju, kilažu i visinu. Urađena je od kvalitetne veštačke kože pa će vam u njoj biti udobno i imaćete mnogo više inspiracije za rad.

Dimenzije: Visina 113,5 – 121,5 cm; Širina 68cm; Dubina 76,5cm

foto: Promo

Model 3: Kancelarijska stolica RUBY

Fina mrežica i jaka konstrukcija čine ovu stolicu dobrim izborom za vaš poslovni prostor, sobu, ordinaciju ili salu za sastanke.

Izgleda profesionalno i lako se uklapa u svaki ambijent.

Opremite svoju firmu po zaista povoljnim cenama – ovo je idealna prilika da pokažete vašim zaposlenima koliko su vam važni. Zato iskoristite ovu akciju i naručite već danas online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Ona je lagana i prozračna, dozvoljava da vazduh cirkuliše kroz sitne rupice, pa vam na njoj nikada neće biti vruće.

Metalna konstrukcija i točkići od plastike čine je čvrstom, a zbog svog dizajna, ona lagano klizi kada želite da se pomerite.

Dimenzije: Visina 107,5 - 115,5 cm, Širina 65 cm, Dubina 66 cm

foto: Promo

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...