NE SEĆA SE ČAK NI SVOG MUŽA: Sve je počelo kada joj je STUB pao na glavu, sada započinje NOVI ŽIVOT (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

KREĆE OD NULE

NE SEĆA SE ČAK NI SVOG MUŽA: Sve je počelo kada joj je STUB pao na glavu, sada započinje NOVI ŽIVOT (FOTO)

Žena -

Laura Fangelo, posle povrede glave, izgubila je pamćenje. Morala je ponovo da uči da piše, čita i priča, ali i da se navikne i prihvati svog supruga Brejdena za koga se udala devet meseci pre nesrećnog događaja.

Nesreću koja joj je promenila život, Laura je doćivela na svom radnom mestu. Kako radi kao organizator venćanja, incident se dogodio kada joj je dok je nameštala stolove, jedan stub pao na glavu.

Poslednje čega se seća su događaji iz period kada je imala 17 godina, dok se muža i svih trenutaka koje je proživela s njim, uopšte ne seća. Ipka, zbog pažnje koju joj je pružio, odlučila je da ostane u braku s njim.

"Iako nisam znala Brajdena, videla sam koliko je ljubazan i da ima puno strpljenja sa mnom. Bio je smešan i htela sam da naša veza uspe. Skinula sam prsten i rekla mu da želim da budem s njim u vezi. Počeli smo ponovno da izlazimo. Postao mi je najbolji prijatelj i ponovno sam se zaljubila u njega. Zaprosio me je (ponovno) i rekla sam da (ponovno). Zahvalna sam na novom početku i budućnosti pred nama".

Kurir.rs/Victoria news/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track