IMA 24 GODINE I ZOVU JE KRALJICOM GOLOTINJE: Prati je 10 miliona ljudi, a od CIFRE koju zarađuje pašćete u NESVEST (FOTO)
Foto: Profimedia

USPEŠNA

IMA 24 GODINE I ZOVU JE KRALJICOM GOLOTINJE: Prati je 10 miliona ljudi, a od CIFRE koju zarađuje pašćete u NESVEST (FOTO)

Žena -

Manekenka Demi Rouz (24) karijeru je započela kao model za donji veš kad se preselila iz Birmingema u SAD. Na društvenim mrežama naglo je postala popularna nakon što je počela da objavljuje provokativne fotografije u oskudnim izdanjima.

Na kraju, prikupila je skoro 10 miliona pratilaca na Instagramu. Mnogi obožavatelji ju nazivaju 'kraljicom golotinje'.

Njen godišnji prihod od modelinga procenjuje se na 650.000 dolara. Ponekad radi i kao DJ, a pojavila se i u nekoliko muzičkih spotova. Mnogi je nazivaju britanskom Selenom Gomez (27) jer vrlo liče.

Demi je bila u vezi s bivšim dečkom milijarderke Kajli Džener (22), reperom Tajgom (29), a povezivali su je s mnogim zvezdama, kao što je Drejk (32).

Međutim, Demi iza sebe nema nikakve skandale ni seks afere. Trenutno je u vezi s DJ-em Krisom Martinezom koji je karijeru počeo 2011. Par se ne pojavljuje često u javnosti. Iako nikad nije potvrdila da njen izgled nije u potpunosti prirodan, strani mediji nagađaju da je operisala grudi i stavila filere u usta.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track