NEMOJTE DALJE TRAŽITI AKO SE OVAKO PONAŠA: Postoji 7 znakova koji govore da pored sebe imate PRAVOG MUŠKARCA!
Foto: Profimedia

uspešan brak

NEMOJTE DALJE TRAŽITI AKO SE OVAKO PONAŠA: Postoji 7 znakova koji govore da pored sebe imate PRAVOG MUŠKARCA!

Žena -

Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe.

U emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetima. Ovi znakovi govore da imate dobrog muža (ili partnera).

1. Uz njega se osećate sigurno

U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osećati nesigurno. Bez obzira na to je li reč o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba odraditi neki zadatak ili osećanja u vezi - pravi muškarac zna kako da umiri sve ženine sumnje.

foto: Profimedia

2. Jača vaše samopouzdanje

Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama, bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim kako bi dobio ono što želi. On ne omalovažava. Naprotiv, svojim ponašanjem snaži njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vetar u leđa

Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Biće joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, biće joj motivacija i nadahnuće.

4. Veran vam je

Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira da li je reč o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovu životu ima mesta samo za jednu ženu - vas.

foto: Profimedia

5. Zna da vam treba vreme samo za sebe

Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dve osobe kojima treba odvojeno slobodno vreme samo za svoje interese. On vas podstiče da odvojite vreme samo za sebe.

6. Daje vam prostora da budete "svoja osoba"

Ako ga zamolite za savet, daće vam svoje mišljenje. Nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas ceni da bi se tako ponašao.

7. Uvek ste mu na prvom mestu

Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu, omiljena ste mu osoba za srećne, ali i tužne trenutke.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Aura.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja