Najnovije vesti

MUŠKARCI, OPREZ! Žene koje se bave ovim SPORTOM sklonije su PRELJUBI od drugih!
Foto: Profimedia

KOJI JE NJEN HOBI?

MUŠKARCI, OPREZ! Žene koje se bave ovim SPORTOM sklonije su PRELJUBI od drugih!

Žena

Tačno 2.000 žena učestvovalo je u istraživanju jedne onlajn stranice za upoznavanje ljudi, a jedan hobi je bio najzastupljeniji kod žena koje su varale.

Učesnici su upitani da li se bave nekim sportom ili drugim hobijem najmanje dva sata nedeljno otkako su započeli neku aferu. Čak 1.168 ispitanih 2000. godine imalo je isti odgovor i učinile nas sumnjičavim prema ženama koje se bave, verovali ili ne, jogom.

foto: Profimedia

Čak 78 odsto žena koje se bave jogom priznalo je da im je ovaj hobi poboljšao seksualni život, a oko 52 odsto žena koje su rekle da se bave ovom aktivnošću su u nekom trenutku života prevarile svoje partnere.

Takođe, izgleda da ljudi koji imaju afere isto tako vole da beže od svojih problema trčanjem, koje je zauzelo drugo mesto na ovoj listi s 20 odsto, dok je tenis na trećem mestu.

foto: Profimedia

Na odlazak u teretanu otpada sedam odsto, dok se tri odsto odlučilo za bavljenje plivanjem, biciklizmom i dva odsto ostalim aktivnostima. U anketi se navodi i to kako je čak 12 odsto ispitanika reklo da je izabralo da se bavi nekim hobijem samo kako bi provodilo manje vremena s partnerom. Od ukupnog broja anketiranih, njih 26 odsto je htelo da isproba nešto novo, dok je 21 odsto njih tražilo povećanje samopouzdanja, a 17 odsto je želelo da upozna nove ljude.

Zanimljivo je da je na deset odsto ispitanika uticao njihov novi ljubavnik ili ljubavnica, a samo osam odsto je htelo da smrša. Oko šest odsto je pokušalo da se novim hobijem oslobodi stresa.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Klix.ba/Foto:Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...