Najnovije vesti

VOLE STRANCE I JEDVA ČEKAJU DA ODU IZ SRBIJE: Saveti zašto se treba oženiti SRPKINJOM, osvanuli na stranom sajtu! ZALEDIĆETE SE kada budete videli ŠTA sve piše!
Foto: Profimedia

detaljna analiza

VOLE STRANCE I JEDVA ČEKAJU DA ODU IZ SRBIJE: Saveti zašto se treba oženiti SRPKINJOM, osvanuli na stranom sajtu! ZALEDIĆETE SE kada budete videli ŠTA sve piše!

Žena

Na najpopularnijem sajtu za upoznavanje žena "Russians Brides" postoji odeljak za slovenske mlade među kojima se nalaze i Srpkinje.

 

Portal RussiansBrides posvećen je svim onim muškarcima koji silno žele da se ožene prelepom Ruskinjom, ali ne mogu da dođu do daleke Rusije i upoznaju je.

 

Zapravo portal je agregat svih najpopularnijih sajtova za upoznavanje u Rusiji gde, kako kažu, hiljade "ruskih nevesti čeka baš na čoveka svog života".

Međutim, ima i onih koji generalno vole žene slovenske krvi koje ne moraju i obavezno biti Ruskinje. Za njih je namenjen poseban deo portala gde se pored Srpkinja nalaze Ukrajinke, Albanke, Beloruskinje, Bosanke, Bugarke, Hrvatice, Severnomakeodnke i druge ex-SSSR i ex-YU pripadnice lepšeg pola.

Srpkinje su na sajtu opisane kao žene sa "šarmom slovenske lepote, ali inteligencijom i strašću žene sa zapada".

 

foto: Profimedia

- Srpkinje su jedne od najlepših dama u Evropi, ali i svetu. Njihova genetika u kombinaciji sa klimom pomogla im je da razviju neverovatno lepe atribute. Većina Srpkinja su mršave ili imaju obline na pravim mestima. Plus, mnoge od njih su veoma ozbiljne u održavanju svoje linije - navodi se na sajtu.

 

Kao druga najvažnija osobina Srpkinja navodi se njihov stav prema muškarcima iz inostranstva.

 

- Mnogi muškarci u Srbiji su nezaposleni, loše plaćeni ili rade van zemlje. Čak i kada je muškarac singl i ima dobru platu njegov odnos prema ženama je nezadovoljavajući, pa se zato Srpkinje često žale na lokalne muškarce koji ne znaju dovoljno da cene njihovu lepotu, ličnost i trud uložen u vezu. Upravo je to razlog zašto mnoge srpske mlade žele da nađu muža stranca. Znaju da će Zapadnjaci mnogo bolje ceniti ono što jesu. Drugo, udaja "preko grane" je rešenje svih finansijskih problema, pa će se zbog toga Srpkinja jako truditi da vas impresionira.

 

foto: Profimedia

Za žene iz Srbije se navodi i da imaju zavidan način života u kome je, osim posla zastupljeno i mnogo uživanja i zabave, ali i staromodan način razmišljanja o životu i porodici. Tako su brak i porodica i dalje jedan od top priroriteta žene iz Srbije.

 

A još jedna osobina naših žena je na zanimljiv način opisana u tekstu - otpornost!

 

- Ekonomski i društveni uslovi života u Srbiji učinili su lokalne žene snažnim. Možda izgledaju nežno, ali nema ničeg što one ne mogu uraditi. Spremne su na sve samo da se njihovi snovi ispune, pa čak i kada je ljubav u pitanju. U mnogim slučajevima kada stranac oženi ženu iz Evrope i povede je sa sobom, ona oseća nostalgiju. Ovo nije slučaj sa Srpkinjama. Jednom kada je odlučila kakva će joj biti sudbina, preseliće se i izgradiće sebi nov život tamo gde ode. Možete računati na to da će žena iz Srbije ići s vama i na kraj sveta ako treba - piše.

 

A onda je, da stranci ne bi posmislili da su sve Slovenke iste, opisana razlika između Ruskinja i Srpkinja.

 

- Temperament. Dok će se Ruskinje slagati sa svim što kažete, Srpkinje su mnogo vatrenije. Ako im nešto nije po volji, i te kako će vam to reći. Mnogo su strastvenije u raznim poljima života. Drugo, sjajno pričaju engleski jer ga od ranih dana uče u školi, pa vrlo slobodno komuniciraju dok Ruskinje nisu baš dobre u tome - zaključuje se u tekstu.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Profimedia

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...