SMRŠALA JE 54 KG I POSTALA MODEL GODINE: Posle porođaja je imala preko 100 kg, a sada ova samohrana majka izgleda kao AVION! Evo u čemu je njena TAJNA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

uporna!

SMRŠALA JE 54 KG I POSTALA MODEL GODINE: Posle porođaja je imala preko 100 kg, a sada ova samohrana majka izgleda kao AVION! Evo u čemu je njena TAJNA (FOTO)

Žena -

Boni Stejner dobila je titulu britanskog Glamur modela godine, nakon što se "prepolovila".

Naime, Boni (35) je pre četiri godine imala čak 105 kilograma. Uprkos tome što radi i što je samohrana majka dve devojčice od četiri i pet godina, ona je našla vremena da vežba šest dana nedeljno i da se hrani zdravo. Uspela je da smrša 54 kg i trenutno ima 57 kg.

Razmišljala je da prekine karijeru DJ-a jer se više nije osećala sigurnom , bilo joj je neprijatno da stoji na sceni, pa je odlučila da to promeni. Danas radi više nego ikad, a postala je i model.

- Nisam bila gojazna do trudnoće s prvim detetom. Jela sam doslovno sve što nisam trebala, u čemu sam tada uživala, ali tako sam "nabacila" kilograme. Nakon porođaja pokušala sam da smršam, ali sam u narednih šest meseci ostala sam trudna s drugom ćerkom i uradila sve isto - ispričala je.

Bila sam DJ nekoliko godina ali izgubila sam samopouzdanje i skoro sam to odbacila i otišla da radim u supermarketu. Trebala mi je dodatna motivacija pa sam odlučila da skupim novac za istraživanje karcinoma kada sam se prijavila za londonski maraton 2017. Tada sam već došla do 76 kilograma i samo sam nastavila da vežbam i jedem zdravo - otkrila je Boni.

Ističe da nema neku posebnu tajnu već da je sve stvar dobrog razmišljanja i stava, zajedno s rutinom, vežbom, dobrom ishranom i puno vode.

- Radim šest dana u nedelji i pokušavam da odmorim jedan dan, ali sam i dalje često aktivna jer trčim za decom. Ponekad ustanem u šest ujutru i radim vežbe sa težinom od 27 kilograma. Ljudima se čini da je to mnogo, ali zapravo sam sa većim težinama radila dok sam bila gojazna. Takođe idem u teretanu, trčim i imam dva konja pa uživam u jahanju. Moji ciljevi su se promenili i sad samo želim da nastavim svoju karijeru DJ-a i modela. Srećom, to ide jedno s drugim - ispričala je Boni i dodala da krunom modela niko nije bio šokiran više od nje.

Kurir.rs/DevonLive/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track