Najnovije vesti

ŽIVOT U MALOM STANU: Kako da smestite svu garderobu i cipele a da ne kupujete novi orman?
Foto: Promo

ŽIVOT U MALOM STANU: Kako da smestite svu garderobu i cipele a da ne kupujete novi orman?

Žena

Svi mi koji živimo u malim stanovima znamo koliko je mučno rasporediti odeću i obuću a da vam ona ne pada na glavu kad otvorite orman.

Ovi trikovi su jako ekonomični i što se tiče novca i što se tiče prostora, a uz njihovu pomoć uvek ćete biti organizovani, čak i u malom stanu

Zato ako ste žensko a još i kao svaka žena nemate šta da obučete, dok se orman raspada, poslušajte sledeće savete za uredno držanje garderobe i obuće na svom mestu.

Trik 1. Rasklopivi orman za odeću

Lagan ali čvrst montažni orman odličan je za sve stvari za koje nemate mesta u svom glavnom ormanu. Raspored polica je jako praktičan pa ima deo za kačenje i slaganje odeće, kao i deo za cipele.

Orman je od propilena, dok je konstrukcija od metala.

Pogledajte detalje i poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Danas važi AKCIJSKA cena, samo 2.190 rsd!

foto: Promo
foto: Promo

Trik 2. Prenosiva polica za obuću za 30 i 21 par

Prenosivu policu lagano možete prenositi iz hodnika u sobu i obrnuto, kako god vam odgovara i možete biti sigurni da će vam sva obuća biti uredno poslagana na jednom mestu. U zavisnosti koliko obuće imate možete naručiti prenosivu policu za 30 ili 21 par. Izrađena je od kombinacije plastike i metala.

Zato odmah naručite vašu policu od 21 par po super ceni od 1.290 din (OVDE) i policu od 30 pari po ceni od 1.490 din (OVDE) ili pozovite na 011/6 888 999.

Prenosiva polica 21 par:

foto: Promo
foto: Promo

Polica 30 pari:

foto: Promo
foto: Promo

*Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...