BELEK, GRAD GOLFA I LUKSUZA: Otkrijte hotel koji spaja vrhunsku uslugu sa tradicionalnim gostoprimstvom
Foto: Promo

BELEK, GRAD GOLFA I LUKSUZA: Otkrijte hotel koji spaja vrhunsku uslugu sa tradicionalnim gostoprimstvom

Žena -

Antalijska regija je poznata po sunčanoj i toploj klimi i dugim toplim letima. Pružajući se na mediteranskoj obali, ova prelepa regija je okupana suncem skoro 300 dana godišnje, pa je za ljubitelje tople klime pravi raj. Odlična je vest da je leto i dalje tu, na samo dva sata leta od Beograda, na prelepo uređenim obalama najekskluzivnijih letovališta Turske. Za one koji od svog odmora ne očekuju ništa manje od luksuza i komfora, topla preporuka je Belek, a u njemu vrlo specifičan hotel, Kempinski The Dome Golf Spa Resort 5* .

foto: Promo

Hotel je smešten na samoj plaži Mediteranskog mora, a u nizu luksuznih hotela Beleka ističe se po jedinstvenoj arhitekturi, sa smeštajnim jedinicama koje odišu luksuzom visoke klase. Izgrađen u stilu seldžučke arhitekture, sastoji se iz 175 apartmanskih soba raspoređenih na 4 sprata. Svaka soba je elegantno dekorisana i vrlo umerenog luksuza, sa komfornim delom za sedenje i svim elementima potrebnim za udoban boravak gostiju. Za zaljubljenike u golf pravi su izbor sobe sa poglednom na odlično opremljen golf teren. Ovaj mnogima omiljeni sport je ujedno i razlog za dolazak u Belek .

foto: Promo

Za potpuni spokoj i bezbrižnost gostiju pobrinula se jedinstvena ultra all inclusive usluga hotela, prateći sve standarde luksuznog odmora. U elegantnim restoranima hotela možete očekivati neodoljive ukuse svetskih kuhinja i izvrsne zalogaje lokalnih specijaliteta. Svaki restoran je gurmanski raj za sebe, sa izvanrednim izborom baš za svakoga. Izaberite „Grill & Fish“ restoran sa pogledom na more, lagane specijalitete italijanskog restorana „Cilantro“, ili azijski resotoran „Trader’s Spice“, a nakon toga koktele na sunčanoj terasi „The Dome“ kafića. Ako ste raspoloženi za romantične momente, savršen izbor za vas je „Piano Bar“ sa pogledom na tirkizne talase Mediterana i prizor zalaska sunca.

foto: Promo

Mnogo je razloga zbog kojih putnici biraju baš Belek za svoj odmor, a među njima je svakako blizina milionskog grada Antalije i aerodroma, ali i činjenica da je ovaj grad svetski poznat centar golfa. Belek je pored svega navedenog i idealan kao baza za razgledanje. U blizini se nalazi Aspendos, grad otkriven 1000 godina pre nove ere, sa odlično očuvanim rimskim amfiteatrom koji može da primi 7.000 gledalaca, pa se u današnje vreme koristi za festivale opere i baleta. Malo istočnije od Beleka je i primorski antički grad Side , sa znamenitostima vrednim obilaska.

foto: Promo

Uživajte u blagodetima Antalijske rivijere i komforu hotela Kempinski The Dome Golf Spa Resort 5* tokom toplih septembarskih dana. Posetite već danas sajt agencije „1 A Travel“, koja uvek garantuje odličan izbor za vaš odmor, a od ove godine i mogućnost online rezervacije https://www.1atravel.rs/, pa na lak i brz način možete izabrati vaše najlepše letovanje do sada. Za sva pitanja, uvek je na raspolaganju i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track