PREPOZNAVANJE PRAVIH VREDNOSTI: Održana manifestacija SENSALOVES2019
Foto: Katarina Marković

PREPOZNAVANJE PRAVIH VREDNOSTI: Održana manifestacija SENSALOVES2019

Žena -

U samom srcu Beograda je 25. septembra održana manifestacija SENSALOVES2019 u partnerstvu sa kompanijom VODAVODA, koja je okupila kompanije i pojedince koji posluju i deluju u skladu sa najvišim ekološkim i društveno odgovornim standardima.

Kako bismo naglasili važnost tema koje imaju veliki uticaj na naše svakodnevne živote i kako bismo podržali sve one koji ovaj svet čine boljim, odlučili smo da pokrenemo SENSALOVES projekat. Ideja je da iz godine u godinu prepoznamo i odamo priznanje kompanijama koje svojim delima aktivno učestvuju u stvaranju bolje budućnosti.

Zato smo 25. septembra dodelili SENSALOVES nagrade u šest segmenata koji su magazinu Sensa izuzetno važni, a predstavljaju rastući trend na tržištu.

foto: Katarina Marković

Svi prisutni uživali su u zdravim vege zalogajima restorana Artichoka, divnoj dekoraciji za koju se pobrinula cvećara Provansa dekor, a posebnu pažnju prisutnih osvojile su fenomenalne lekovite vibracije tradicionalnih tibetanskih gongova iz Aural centra, specijalizovanog za harmoničan razvoj svakog čoveka.. Uz podršku naših prijatelja VODAVODA dodelili smo priznanja u pet kategorija.

Priznanje u kategoriji CLEAN je dodeljena za proizvode i usluge koji nastoje da svoju proizvodnju sprovode u skladu sa najvišim ekološkim standardima. Priznanje je dodeljeno brendu CONVERSE za Converse Renew kolekciju. Gornji deo kultne patike je izrađen od 100% recikliranog poliestera koji je napravljen od bačenih plastičnih flaša.

foto: Katarina Marković

Priznanje u kategoriji NATURAL za prirodnu kozmetiku lica i tela je dodeljena brendu AVON koji je lansirao svoju prvu vegan skin-care kolekciju Distillery. Distillery donosi snagu prirode u potpunosti bez ugrožavanja životne sredine. Svi proizvodi su veganski, bez alkohola, bez parfema, alergološki i klinički testirani, spakovani u eko ambalaže.

Priznanje u kategoriji HEALTH za proizvode i usluge koji neguju zdravlja i lepotu iznutra je dodeljeno Holostičkoj akademiji MAYA. Stručnjaci Akademije kao i njen osnivač Maja Popov, su proveren i verodostojan izvor informacija i praksi koje podržavaju naše zdravlja na holistički način. Telesno-duhovne prakse, aromaterapija, homeopatija, ajurveda samo su neke od oblasti kojima Akademija podržava zdravlja mnogih Beograđana

Priznanje u kategoriji ORGANIC je dodeljeno organskom svežem mleku Farma Organica. Ono si što jedeš, precizan je opis ove kategorije i u tom smislu je priznanje dodeljeno onima koji na naše stolove stavljaju zdravu, ceolovitu i čistu hranu.

foto: Katarina Marković

Priznanje u kategoriji CHANGE je dodeljeno organizaciji koja viziju i misiju održivosti i pozitivnog uticaja na svet sprovodi kroz aktivizam. Trash Hero Beograd organizuje akcije ćišćenja Beograda i okoline.

Posebno se zahvaljujemo našim prijateljima VODAVODA koji su SENSALOVES projekat prepoznali kao važan kanal koji svojim integritetom preporučuje javnosti proizvode, usluge i održive prakse koji deluju pozitivno i podržavajuće na svet koji zajedno stvaramo. Upravo zato smo odlučili da im se zahvalimo specijalnim priznanjem u kategoriji CONSCIOUS. Podrška i doprinos razvoju zajednice su važan deo misije VODAVODA kompanije koju svesrdno podržvamo.

1 / 44 Foto: Katarina Marković

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja